2777
2789
عنوان

عدد بتا و بارداری خارج رحمی

75 بازدید | 5 پست

سلام 

من اولین روز  اخرین پریودم 23مرداد بعنی دوماه پیش بوده 

بعد  این اواخر پریودم نامنظم بود مثلا سری قبل هم با دو هفته تاخیر پریود شدم که سونو دادم گف یکم پلی کیستی

برا همین نمیدونم این سری  کی باید پریود میشدم و اصلا احتمال بارداری نمیدادم

تا اینکه پنج شنبه صبح بیبی زدم مثبت شد همون روز از بتا دادم عدد زده بود 1.2 و منفی

بعد یکشنبه رفتم دکتر زنان برام تکرار بتا داد رفتم از دادم بتام 120بود 

برام سونو واژینال نوشت گف هیچی مشخص نی فقط دیواره شده 16 زیاد شده 

اما ساک نیست مشکوک به خارج رحمه .گف تا بتا 1500نباشه نمیشه چیزی گف

فردا باز میخام برم دکتر زنان سونوم رو نشون بدم

البته هیچ دردی تو لگن یا موقع ادار و رابطه ندارم و اینکه لکه بینی هم ندارم  .و علایم بارداری هم اصلا ندارم 

الان کسی هس بتونه راهنماییم کنه ..خیلی ناراحتم از بابت خارج رحمی بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق اخرین پریود الان باید هفته 8باشه اخه😭

خب برو سونو واژینال حتما

بتا هم باید طی ۴۸ ساعت در یک ازمایشکاه بررسی بشه اگه دوبرابر نشه بله متاسفانه خارج از رحمیه

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

خارج رحمی هم درد داره هم لکه بینی

من با اینکه سریال بتام منظم بالا میرفت از هفته ۴ لکه بینیم شروع شد و پهلو درد موقع ادرار درد داشتم تا مقعدم تیر میکشید ۵ هفته و ۴ روزم بود خارج رحمی تایید شد و بستری شدم