2777
2789

یه روش خوبش اینه که سیب زمینی رو با پوست حلقه حلقه می کنی. حلقه های یک تا دو سانتی. کف قابلمه نمک می پاشی و اینا رو می چینی رو هم. قسمت پوست دار سیب زمینی روی نمک باشه. بعد با شعله ی خییییلی کم می ذاری ۴۵ دقیقه بپزه. با ماست یا ماست موسیر عالی می شه.

کف قابلمه می شه سنگ ریزه ی تمیز و شسته شده هم ریخت.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

سیب زمینی ریز دقت کن سبز نباشن

روش اول شعله پخش کن بزار روی اجاق 

داغ که شد

سیب زمینی بچین روش

یه قابلمه برعکس بزار روش

روش دوم

کف قابلمه نمک بریز

داغ که شد

سیب زمینی ها بچین توش 

درش بزار

برای هر دو روش فقط یک ردیف سیب زمینی ، شعله کم باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شعله پخش کن رو بذار رو گاز سیب‌زمینی هارو بشور و بذار روی شعله پخش کن و شعله زیرش رو کم کن  و روش یه قابلمه برگردون  ، بعد بیست دقیقه که دیدی یه طرفش کبابی شده برشون گردون و مجدد قابلمه بذار روش ‌.

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792