یه روش خوبش اینه که سیب زمینی رو با پوست حلقه حلقه می کنی. حلقه های یک تا دو سانتی. کف قابلمه نمک می پاشی و اینا رو می چینی رو هم. قسمت پوست دار سیب زمینی روی نمک باشه. بعد با شعله ی خییییلی کم می ذاری ۴۵ دقیقه بپزه. با ماست یا ماست موسیر عالی می شه.
کف قابلمه می شه سنگ ریزه ی تمیز و شسته شده هم ریخت.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شعله پخش کن رو بذار رو گاز سیبزمینی هارو بشور و بذار روی شعله پخش کن و شعله زیرش رو کم کن و روش یه قابلمه برگردون ، بعد بیست دقیقه که دیدی یه طرفش کبابی شده برشون گردون و مجدد قابلمه بذار روش .