2777
2789

یه روش خوبش اینه که سیب زمینی رو با پوست حلقه حلقه می کنی. حلقه های یک تا دو سانتی. کف قابلمه نمک می پاشی و اینا رو می چینی رو هم. قسمت پوست دار سیب زمینی روی نمک باشه. بعد با شعله ی خییییلی کم می ذاری ۴۵ دقیقه بپزه. با ماست یا ماست موسیر عالی می شه.

کف قابلمه می شه سنگ ریزه ی تمیز و شسته شده هم ریخت.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

سیب زمینی ریز دقت کن سبز نباشن

روش اول شعله پخش کن بزار روی اجاق 

داغ که شد

سیب زمینی بچین روش

یه قابلمه برعکس بزار روش

روش دوم

کف قابلمه نمک بریز

داغ که شد

سیب زمینی ها بچین توش 

درش بزار

برای هر دو روش فقط یک ردیف سیب زمینی ، شعله کم باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعله پخش کن رو بذار رو گاز سیب‌زمینی هارو بشور و بذار روی شعله پخش کن و شعله زیرش رو کم کن  و روش یه قابلمه برگردون  ، بعد بیست دقیقه که دیدی یه طرفش کبابی شده برشون گردون و مجدد قابلمه بذار روش ‌.

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792