2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

137 بازدید | 12 پست

کسایی ک امسال پیش شفیعی انتخاب رشته کردن اوضاعشون چطوره؟ 

تایپیک زدم بهتون بگم به هیچ عنوان پیش این یارو برا انتخاب رشته نرین 

نامرد به تمام معناییه 

امسال اینقد بهم زنگ زدن اینقد زیر گوشم خوندن ک پزشکی میاری پزشکی میاری ک باورم شد روزی که رتبه ها هم اومد دیدم بعد یه ربع از موسسه زنگ زدن ک رشته های مورد علاقت و حتی با این رتبه هم میاری زودتر پولو واریز کن ک ظرفیت تموم میشه 

منم تو اوج ناامیدی اینقد خوشحال شدم ک حد نداشت . وضع مالی‌مون زیاد خوب نیست بابام بنده خدا خوشحال شد سریع زنگ زد از یکی ۵ تومن و قرض کرد واریز کردم براشون 

بعد دو سه روز مشاوری ک قرار بود برام انتخاب رشته کنه زنگ زد همون اول گفت پزشکی آوردن با این رتبه غیر ممکنه 

بهش گفتم خود موسسه زنگ زده گفته میاری به حتم پس چیشد 

دیدم هیچی نمیگه 

هیجی دیگه پولمو خوردن مردودم شدم 

منم شنیدم خوب نیستن

هزینه ی خیلی زیادیم میگیرن 

چه خبره 5 میلیون ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

حسم میگه فیکی

تازه عضو شدی

نام کاربریت مسخرست

اولین تاپیکت اینه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا رتبت چند بود؟

ترازتم بگو

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

حسم میگه فیکیتازه عضو شدینام کاربریت مسخرستاولین تاپیکت اینه

چرا باید فیک باشم دقیقن اومدم بگم من این اشتباه و کردم شما ها اگه کنکوری هستیم سال بعد این اشتباه و نکنین همچین آدمایی نباید راحت برا خودشون کسب و کار حروم کنن 

چرا باید فیک باشم دقیقن اومدم بگم من این اشتباه و کردم شما ها اگه کنکوری هستیم سال بعد این اشتباه و ...

رتبه و ترازت رو بگو

توی تبلیغاتشان توی آپارات میگفتن

سوالات صد درصد قطعی کنکور رو میخای کلیک کن

نمیدونم کتابی معرفی میکردن که میگفتن صد صفحه است ده روز مونده به کنکور روزی ده تا صفحه بخونی کنکور قبولی 😂سوالات قطعی

مشخصه کلاهبرداریه مرتیکه اشغال

رتبت مگه چند شد عزیزم یعنی هیچ رشته ای نیاوردید؟

لطفا لایک نکنید  
توی تبلیغاتشان توی آپارات میگفتنسوالات صد درصد قطعی کنکور رو میخای کلیک کننمیدونم کتابی معرفی میکردن ...

۲۰۰۰۰ شد حدودن 

چرا پیرا ها رو میاوردم ولی من پزشکی اگه میگفتن یه درصد هم شک دارن به قبولیم من هیچ وقت پولو نمیریختم 

ولی جوری حرف میزدن ک مطمئن شده بودم به رشته مورد علاقم میرسم با اینکه خودم میدونستم خیلی رتبه داغونیه

۲۰۰۰۰ شد حدودن چرا پیرا ها رو میاوردم ولی من پزشکی اگه میگفتن یه درصد هم شک دارن به قبولیم من هیچ وق ...

اره دیدم توی تبلیغاتشون میگفتن تا۲۵هزار پزشکی میاوردیم

کثافت ای دروغگو کلا پزشکی۱۳هزار تا بیشتر نمیخاد که اونم بین منطقه یک و دو سه تقسیم میشه همون اول پر میشه

ای کاش اینجا از بچه ها نظر میپرسید 

اما ولش کن بنظرم آدم گاهی اوقات نیاز داره کند بزنه مثلا خودم اخیرا۳ملیون پولم گنددزدم😂😂😂😂بیخیال بابا زندگی همینه بعضی وقتا هم سرت کلاه می‌ره 

لطفا لایک نکنید  
اره دیدم توی تبلیغاتشون میگفتن تا۲۵هزار پزشکی میاوردیمکثافت ای دروغگو کلا پزشکی۱۳هزار تا بیشتر نمیخا ...

شما سال اولته پزشکی آوردی یا پشت بودی امسال؟

آره خودمم میدونستم با این رتبه نمیارم اما تو اوج ناامیدی گول خوردم 

با اینکه درصدام زیادم بد نبود اما تراز و رتبم فوق العاده افتضاح اصلن فکر همچین چیزی رو نمیکردم