2777
2789
عنوان

تحقیرشدن در کودکی و نوجوانی

598 بازدید | 15 پست

کیا توی بچگی و نوجوانی توسط مامان باباشون تحقیر شدن؟ بیاین باهم درودل کنیم، الان حالتون چطوره؟ آیا آثار اون رفتارا هنوزم باهاتون هست؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 

نمیدونم سر اون تحقیراست یا ضعیف بودن خودم ولی تو هرکاری حس میکنم خوب نیستم 

از ترس اینکه تحقیرم نکنن تو جمع صحبت نمیکنم و دست به کاری نمیزنم 

اگر کسی تحقیرم کنه نمیتونم جواب بدم و هزارتا از این مثال های دیگه 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
نمیره هرزمان ک ناراحت میشی کم میاری یا شکست میخوری انگار تو ذهنت دوباره همون صدا و حرفا پخش میکنن پر ...

دقیقا ،من یه اشتباه انجام دادم کسی بهم چیزی نگفت ولی انگار برگشته بودم به گذشته که بقیه به خاطر اشتباهاتم تحقیرم میکردن و بهم حرف میزدن ،اینبار خودم به خودم میگفتم و خودمو تحقیر میکردم انقدر گفتم و گفتم تا روحیم و داغون کردم بعد یکم آروم شدم

کمتر پدرو مادری رفتار درست با بچه هاشون داشتن و دارن 

خیلیا این حس هارو تجربه کردن ،متاسفانه پدرو مادرای قدیم سواد درست رفتار کردنو نداشتن البته با توجه به نبود امکانات اون دوره نمیشه زیاد خورده گرفت 

بدبختی اینه الان تو این دوره بازم همون رفتارارو از پدرو مادرا داریم میبینم انگار نه انگار پیشرفتی بوده 

یه کوچولو مطالعه که با همون گوشی تو دستشون هم میشه ،ندارن 

از گوشی فقط واس چرت و پرت دیدن و چرت و پرت حرف زدن استفاده میکنن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

تحقیر شدن حس اعتماد ب نفس رو از آدم میگیره

اعتماد ب نفس نداشته باشی کل زندگی رو باختی

چون جرات انجام کارهای بزرگ ک هیچ حتی کوچیکشم نداری 

من از طرف خواهر و برادر تحقیر شدم خیلی بده دل زخمی روح زخمی 😢

گاهی وقتا در حد انفجار عصبی میشم و پرخاشگری میکنم، خیلی تحقیرشدم، مادرم قشنگ جلوی دروهمسایه و فک و فامیل تحقیرمون میکرد، الان پیروعلیل شده هنوزم بهم میگه خاک تو سرت عقل نداری 

تحقیر شدن حس اعتماد ب نفس رو از آدم میگیرهاعتماد ب نفس نداشته باشی کل زندگی رو باختیچون جرات انجام ک ...

وای دقیقا ،اینو منی که اعتماد به نفسم صفره با همه وجودم میفهمم