2777
2789
عنوان

هيچكى كمكى بهم نميتونه بكنه.تاپيك زدم انقد كه دلم پر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 38 پست

به بچتون ظلم نکنید،این اصلا شرایط خوبی نیست برای بزرگ شدنش.تا مشکلاتتون تازه است،برید مشاور.واقعا پشت گوش نندازید.شاید قبل از بچه دار شدن باهم راجب مسائل و تحولاتش صحبت نکردید.موضوع کوچیکی نیست.اما مشکلاتتون رو هم بزرگ نکنید،حتما از مشاور کمک بگیرید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بچتون ظلم نکنید،این اصلا شرایط خوبی نیست برای بزرگ شدنش.تا مشکلاتتون تازه است،برید مشاور.واقعا پش ...

قبلش صحبت نكرديم چون برنامه اى براى بچه دار شدن نداشتيم. سعى ميكنم فشارهاى روحيم رو بچم تاثير نذاره

چرا خب؟

دوست عزیز بالاخره هر کس تو زندگی خودش مشکلاتی داره .البته من خیلی زندگی رو سخت نمیگیرم .مدتیه مشکل مالی پیدا کردم .انشالله خیلی زود درست میشه مشکلات همه 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
دوست عزیز بالاخره هر کس تو زندگی خودش مشکلاتی داره .البته من خیلی زندگی رو سخت نمیگیرم .مدتیه مشکل م ...

درسته. اميدوارم مشكل شما هم حل بشه دوست خوبم. منم دعا كنيد كه آرامش بهم برگرده.شب بخير   

درسته. اميدوارم مشكل شما هم حل بشه دوست خوبم. منم دعا كنيد كه آرامش بهم برگرده.شب بخير     ...

اگر قابل باشم حتما دعا میکنم .انشالله که روز های خوش رو تجربه کنی دوستم .شبتون بخیر .

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️