2777
2789

الان چند روزه بیداره میگه هم جیش دارم تا میگم بیا ببرمت تو شلوارش جیش میکنه چیکار کنم خانوما یه ساعت با خوبی و قربون صدقه باهاش حرف زدم چند بار بعدشم جیش کرد دعواش میکنم میگه چرا الکی جیغ میزنی به باباش زنگ زدم بیا ببرش جیش میکنه من نمیخوامش که بترسه میگه باشه اصلا موجودی به بیخیالی این بچه من ندیدم 🤕🤕ابجیم میگه پوشکش کن دوباره شاید براش درس عبرت بشه میترسم دوباره به پوشک عادت کنه 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز

بچه رو دعوا نکن سر دستشویی

عواقب داره توی بزرگسالیش و هزار اسیب میبینه بعدا روانش

زنگ بزنم بابا و... چیه بچه رو الکی بترسونی

شرایط سخته ولی تحمل کن چاره ایی نیست

اگر زیر ۳ ساله

پوشک رو ببند و صرفا اموزش بده

بالا ۳ سال تلاش کن

اگر بالا ۳ ساله

صبر و تحمل

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من با این روش دوتا بچه هامو از پوشک تو سن ۱۸ ماهگی کرفتم،حتی خواستنم نمیخاستم خودشون گرفته شدن

چون در دسشویی بسته میشه از پشت هر وقت میرفتم درو باز میزاشتم اونام ک منو میدیدن یاد گرفتن توام انجام بده حتما نتیجه میده

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

چند سالشه؟ بعد چندوقت پوشک شب رو ازش گرفتی؟ من یک ماهه پوشک ازش گرفتم ولی شیار فقط میپوشه نمیدونم تا ...

دو سال و نیم از یه سال و ۸ ماه دیگه نذاشت پوشکش کنم باز میکرد مینداخت دور و به راحتی از پوشک گرفته شد اصلا اذیت نشدم الان وقتی چیزی میخواد که بهش،نمیدم یا دعواش میکنم لجبازی میکنه باهام تو شلوارش دسشویی میکنه بخدا تو خونه خودم برام اهمیت نداره میگم فدا سرش دوباره فرشا رو میشورم اخه جایی هم میرم همین کارو میکنه خجالت میکشم تو خونه بقیه اگر بخواد این کارو بکنه تا الان خونه مادر شوهرم دوبار دسشویی کرد و مامانم 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
دوست عزیزبچه رو دعوا نکن سر دستشوییعواقب داره توی بزرگسالیش و هزار اسیب میبینه بعدا روانشزنگ بزنم با ...

زیر ۳ ساله بخدا با خوبی هم بهش میگم تشویقش،میکنم به شهر بازی رفتن و جایزه خریدن و ..... ولی اصلا فایده نداره با دعوا هنوز بهتره از باباشم حساب میبره اگر اخم بهش کنه حتی حساب کار دسش میاد ولی منکه هر چی هم بگم براش مهم نیش 

من با این روش دوتا بچه هامو از پوشک تو سن ۱۸ ماهگی کرفتم،حتی خواستنم نمیخاستم خودشون گرفته شدنچون در ...

دسشویی رفتن که یاد داره حتی وقتی نخواد اذیت کنه خودش میره لامپشم روشن میکنه دسشویی میکنه و میاد بعضی اوقات لجبازی میکنخ

همیشه جیش میکنه؟زیاده مقدار وتعداددفعات؟زیادآب میخوره؟

نه همیشه مثلا دیروز ۳ بار دفعاتش زیاد نیس تکرر ادرار نداره منظورم اینه نمیره تو دسشویی و رو فرش میریزه 

خوب میشه دعواش نکن

مسئله خونه خودم نیس که اگر فقط تو خونه خودم اینکارو میکرد اصلا برام مهم نبود خونه کسی هم میرم همین کارو میکنه