2789

من یک پسر عمو دارم که متولد ۷۴ هست، ارشد پرستاری داره و داره تو یکی از دانشگاه های علوم پزشکی خراسان هیات علمی میشه. ماه پیش عقدش با یه خانم دکتر داروساز بود که ۳ سال ازش بزرگتره و داروخانه داره و خانم بسیار زیبا و‌موفقیه. 

عروس خانم جزو شرایط ضمن عقد حق خروج از کشور و خواست که پسر عموم بهش داد، چند روز بعد از ثبت محضری وکالت خروج از کشور، خانم شر کرد که چرا حق بلاعزل ندادی و بعد از یه دعوای مفصل و چند روز قهر و تهدید که اون روی منو بالا نیار، شوهرش و همه ماها رو بلاک کرد، امروز هم sms اجرای مهریه اومده. 

خودش و خانواده اش هم جواب تلفن نمیدن و حتی در و باز نمی کنند. 

هرچی به پسرعموم میگیم قضیه چیز دیگری هم بوده میگه نه، اصلا خودش هم تو شوکه، ما هم همگی توی شوک این اتفاقیم. هیچ راه مذاکره ای هم نیست. بالاخره ظهر خواهر زن عموم رفت داروخونه و متوجه شد خانم چهار روزه از کشور خارج شده و همه این کارها رو وکیل انجام داده. 

خیلی حال همه بده، نوبت گرفتیم با وکیل صحبت کنیم که اونم برای چهارشنبه‌ وقت داده، 

به نظرتون چی میشه؟ الان باید چیکار کنیم؟ مهریه ۳۰۰ تا سکه است که چون مساله بکارت پابرجاست میشه ۱۵۰ تا سکه یعنی حدود ۷ میلیارد پول. الان یعنی زندگیشون خراب شد؟ مهریه رو باید بده؟

میبرنش زندان؟

شما تجربه ای از این موارد دارید؟

رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب مگه حق طلاق داشته 

من شنیده بودم نمیشه بدون توافق دو طرف طلاق گرفت اگرم یه نفر طلاق بخواد باید دلیل موجه باشه 😕

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://ninisite.co/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

احتمالا تا الان بکارتم از دست داده که بتونه ۳۰۰ سکه رو بگیره

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
یا اباالفضل! زنه رسما کلاه برداری کرده😳

بابا یارو دکتر مملکته 

دارو خونه داره بالاشهر 

خانواده بسیار متمول و اسم و رسم دار

خودش خیلی خانم برازنده ای بود 

اصلا باورم نمیشه این کارو کرده 

احتمالا تا الان بکارتم از دست داده که بتونه ۳۰۰ سکه رو بگیره

وای 

اصلا توی مخیله ان نمیگنجهٔ

یه دعوای ساده

فقط سر اینکه وکالتت چرا بلاعزل نیست. 

بابا یارو دکتر مملکته دارو خونه داره بالاشهر خانواده بسیار متمول و اسم و رسم دارخودش خیلی خانم برازن ...

باورت بشه عزیز دلم این کلاه برداریه باور بکنی یا نکنی اسمش همینه وگرنه چرا باید از کشور خارج بشه اصلا مگه کلا چقدر از عقد گذشته که اینکارو کرده؟!

وای اصلا توی مخیله ان نمیگنجهٔیه دعوای سادهفقط سر اینکه وکالتت چرا بلاعزل نیست.

بهونه بوده آدم برای همچین چیزی دعوا نمیکنه از کشور خارج بشه

این میخواسته بره فقط یه سکوی پرتاب میخواسته

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
نمیدونم چرا این پسرا جذب اینجور زنا میشن😅عاشق مار ها میشنبنطرم ادم پولکی و مال دنیایی از همون سلام ...

یکی از مهمترین دلایلش تربیت زن عمومه

پسر افتاب مهتاب ندیده و مودب و پاستوریزه تربیت کرده 

چشم و گوش بسته، از اول هم همیشه همه مسخره اش میکردن

این بدبخت هم با اولین توجه وا داد رفت خواستگاری

ما هم دیدیم خانم خیلی اوکیه و خانواده داره گفتیم خوب خوشبخت میشن حتما

بهونه بوده آدم برای همچین چیزی دعوا نمیکنه از کشور خارج بشهاین میخواسته بره فقط یه سکوی پرتاب میخواس ...

پول داشت که بره

۲۹ سالشه مطابق قانون تحازه پدر هم لازم نداشته 

راحت تو مجردیش میتونسته بره

دلیل نداشت این کارو بکنه

باورت بشه عزیز دلم این کلاه برداریه باور بکنی یا نکنی اسمش همینه وگرنه چرا باید از کشور خارج بشه اصل ...

دقیقا ۲۷ روز گذشته اینجوری کرده

پدر مادرشو بگو‌هیچ کس جواب نمیده

یعنی حتی نیومدن بگن اگر وکالت بلاعزل ندی میریم مهریه ذو‌میذاریم اجرا، صاف بردن گذاشتن اجرا