یه مدل تزریقیه که باید یه مایعی رو بهتون تزریق کنن
یه مدل هم ک اساسی همه ی ارکان مغز و گردن رو مینویسن
یه مدل هم فقط سره
بالأخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری میخواد!همین که هنوز ادامه میدیم یعنی امیدمون زندهست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزهها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍
ترسناکه داخلش من واسه میگرنم نوشته خواهش میکنم میشه یکم توضیح بدی من کلا پانیک دارم استرس میگیرم،تو نت دیدم یه دستگاه دیگه ام داخل ام آی آر بود سر داخل اون بود
مادر من یه ماه تمام هر روز سردرد داشت کلی ام آر آی های تخصصی سر و گردن انجام داد مشکلی نداشت
بعد فرستادنش ام آر آی تزریقی که مث بیمارستان از دستت رگ میگیرن بهت آنژیوکت وصل میکنن و مایع رو تزریق میکنن
بالأخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری میخواد!همین که هنوز ادامه میدیم یعنی امیدمون زندهست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزهها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍
ترسناکه داخلش من واسه میگرنم نوشته خواهش میکنم میشه یکم توضیح بدی من کلا پانیک دارم استرس میگیرم،تو ...
نه اصلا ترسناک نیست فقط یه خرده صدا داره
من اون تخصصی رو انجام دادم ۴۰ دقیقه تو دستگاه بودم
منم آدم به شدت ترسو و استرسی هستم اما چیز خاصی نبود
ته تهش از پرسنل بخواین کسی ک همراتونه حالا یا مادرتون یا هر کسی باهاتون بفرسته تو اتاق