2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیم ساعتی تزریقش

مگه تزریق داره🤔🤔

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بستگی داره

یه مدل تزریقیه که باید یه مایعی رو بهتون تزریق کنن

یه مدل هم ک اساسی همه ی ارکان مغز و گردن رو مینویسن

یه مدل هم فقط سره

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

چطوریه داخلش

لباس مخصوص میپوشی 

طلام نباید داشته باشه 

وارد یه تونل میشی چشاتو باید ببندی هر چند دقیقه یه بار تکون زیاد میخوره دستگاه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

نیم ساعتی تزریقش

ترسناکه داخلش من واسه میگرنم نوشته خواهش میکنم میشه یکم توضیح بدی من کلا پانیک دارم استرس میگیرم،تو نت دیدم یه دستگاه دیگه ام داخل ام آی آر بود سر داخل اون بود

اون مایع رو کجا تزریق میکنن

اون تزریقی رو اصولا برای هر کسی نمینویسن

مادر من یه ماه تمام هر روز سردرد داشت کلی ام آر آی های تخصصی سر و گردن انجام داد مشکلی نداشت

بعد فرستادنش ام آر آی تزریقی که مث بیمارستان از دستت رگ میگیرن بهت آنژیوکت وصل میکنن و مایع رو تزریق میکنن 

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

لباس مخصوص میپوشی طلام نباید داشته باشه وارد یه تونل میشی چشاتو باید ببندی هر چند دقیقه یه بار تکون ...

عزیزم میشه بگی وقتی چشارو میبندی چه جوری میشه من داخل سی تی اسکنم چشامو بستم ،حس میکردم اگرم چشامو بازم کنم تاریکه ینی ظلمت بود،میشه بگی خواهش میکنم

ترسناکه داخلش من واسه میگرنم نوشته خواهش میکنم میشه یکم توضیح بدی من کلا پانیک دارم استرس میگیرم،تو ...

نه اصلا ترسناک نیست فقط یه خرده صدا داره 

من اون تخصصی رو انجام دادم ۴۰ دقیقه تو دستگاه بودم

منم آدم به شدت ترسو و استرسی هستم اما چیز خاصی نبود

ته تهش از پرسنل بخواین کسی ک همراتونه حالا یا مادرتون یا هر کسی باهاتون بفرسته تو اتاق