2777
2789
عنوان

کمک حسابدار هست

155 بازدید | 11 پست

سلام

یه نفر بهم گفت کارخونشون کمک حسابدار میخاد 

من گفتم رشتشو نخوندم،گفت خودش یادم میده،حقوقشم قانون کاره

نخواستم خودمم میتونم بیرون یادبگیرم 

فقط نمی‌دونم چجور شغلیه

از ۸صب تا دونیم سه 

یه بچه دارم،میگه بعضی موقع میتونی بچتم بیاری پیش خودت،مادرمم هست نگه داره

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
به نظرم از دستش نده.ممکنه اولش یکم سخت باشه اما وقتی جا بیوفتی دقتت بالا باشه خیلی خوبه حقوق چقدر می ...

قانون کار

میگم بمونم راهم پیدامیشه،همش اینو. جمالی اونور حمالی 

کیکای خونگیم سفارش میگیرم و میخاستم کافه کیک یا کارگاه بزنم ولی زیر صفرم 

سفارش خونگیمم خیلی بارانیست

یعنی میانگین درآمدم از کیک یه تومن نمیشه در ماه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم از دستش نده.ممکنه اولش یکم سخت باشه اما وقتی جا بیوفتی دقتت بالا باشه خیلی خوبه حقوق چقدر می ...

به همسرم گفتم میگه کارخونه خوب نیست البته خیلی گیرندادم،ولی اون میگه کارکنانش خانومم اکثرا 

گفتم والا کارگرانش میگه اکثراخانومن دیگه بقیش نمی‌دونم

همینکه شغل ترتمیزیه خوبه ،ساعتش خوبه

قانون کارمیگم بمونم راهم پیدامیشه،همش اینو. جمالی اونور حمالی کیکای خونگیم سفارش میگیرم و میخاستم کا ...

کیکات رو ببر کافی‌شاپ . به نظرم برو نیاز به سرمایه داری بهت گفتم ضرر نمیکنی ساعت کارش هم خوبه میتونی برگردی خونه شب سفارش کیک های فردات هم آماده کنی مردد نشو انجامش بده دو ماه دیدی نمیتونی برو بیرون عوض تلاش خودت رو کردی جای اینکه هزینه بدی بیرون یکی مفت مجانی یادت میده بهت هم حقوق هم میده من رفتم دانشگاه کلاس هم رفتم اما چیزی که سرکار بود زمین تا آسمون فرق داشت بازم تصمیم به خودت برمیگرده 

حتمابرو همین که آموزشم دارن کلی می ارزه الان کم شرکتی پیدامیشه نیروی صفربگیره

نه بابا،اینم آشنا گفته بیاخودم معروفیت کنم میگم برم

یه کارخونست

کیکات رو ببر کافی‌شاپ . به نظرم برو نیاز به سرمایه داری بهت گفتم ضرر نمیکنی ساعت کارش هم خوبه میتونی ...

عشقم چندین جابردم 

ادعای بالایی دارن

و مفت میخان 

کلا شهرسکونتم بده🤣

برو واسه مصاحبه یاحالا میری یانمیری دیگ

ممنون عزیزم

ای بابا خیلی بد شد . پس برو برای حسابداریه

اره زیبا

فقط باید کارگاه یا کافه بیکری بزنم که فعلا صفر صفرم