2777
2789

راستش من امسال قبول شدم اما زبانم خیلی خوب نیست و مرجع ها زبان اصلی هست و واحد زبان هم داریم احتمالا و خیلی استرس دارم چون نسل جدید اکثرا کانون زبان رفتن و حسابی فول هستن خواستم بدونم پیشنهاد تون چیه که زبانم رو تو حیطه دروس علوم پزشکی قوی کنم؟ چه کتابی بخونم چیکار کنم؟

وقت کلاس زبان رفتن ندارم اما خیلی زبان رو دوست دارم و استعدادش رو دارم اگه جای درستی وقت بزارم خوب یاد بگیرم خودم .

ممنون میشم راهنمایی کنید ❤️

اگر سوال مشاوره ای کنکوری داشتید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا پیرا و پزشکی ربطی به زبان داره ۴ واحده پاس میکنی میره اصطلاحاتشم به مرور خودت یاد میگیری

یعنی سر کلاس مقابل بقیه حس ضعف نمیکنم ؟

یا مثلاً استاد کامل انگلیسی صحبت کنه سر واحد زبان ؟😅 شرمنده خیلی بی تجربه ام استرس زیاد دارم 

میشه بگی چطوری خوندی؟

والا من سعی میکردم با قلم چی پیش برم اما خیلی از برنامه عقب میفتادم پشت کنکوری بودم و روحیه ام زیاد افت میکرد ولی خب با سیب ترش پیش میرفتم فیلم های فیزیک و ریاضی و گاها بعضی مباحث زیست و شیمی و تحلیل آزمون هاشون رو می‌دیدم اما در کل بخش زیادیش حس میکنم لطف خدا بوده و بس.

یعنی سر کلاس مقابل بقیه حس ضعف نمیکنم ؟یا مثلاً استاد کامل انگلیسی صحبت کنه سر واحد زبان ؟😅 شرمنده ...

برو کلاس. 

زبان عمومی که اوکیه. 

ولی زبان تخصصی شاید یکم سخت باشه. 

پزشکی هم اکثر رفرنس ها زبان اصلیه. البته به استاد ها هم بستگی داره. 

کلا پزشکی رشته ایه که زبان بیشتر به دردش میخوره. 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
برو کلاس. زبان عمومی که اوکیه. ولی زبان تخصصی شاید یکم سخت باشه. پزشکی هم اکثر رفرنس ها زبان اصلیه. ...

اره باید دایره لغاتم رو بالا ببرم اما نمی‌دونم از چه منبعی😂

والا من سعی میکردم با قلم چی پیش برم اما خیلی از برنامه عقب میفتادم پشت کنکوری بودم و روحیه ام زیاد ...

لطف خدا شامل حال ما نمیشه ن؟

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
میشه بگی چطوری خوندی؟

یه چیز دیگه هم من نمره هام رو از نهایی پارسال داشتم که تراز خوبی بهم داد و امسال فقط 4 تا درس ترمیم کردم و بیشتر معدل کمکم کرد