2777
2789
عنوان

امروز بی بی چک گذاشتم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبتی 

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
بچه نمیخوای؟

نه یه گل پسر دارم کلاس اولی هست خدا برام نگهش داره کافیه 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

میمونه نگران نباش اصلا. استرس و از خودت دور کن. کار سنگین اصلا نکن. فعالیت زیاد، سرپا ایستادن طولانی ...

باشه عزیزم ممنون از توصیه هات .یه هفته پیش یهویی فشارم افتاد و سریع نشستم و یه لیوان آب خوردم  حالم بهترشد ،پس علتش بارداری بوده؟

باردارم❤❤

باشه عزیزم ممنون از توصیه هات .یه هفته پیش یهویی فشارم افتاد و سریع نشستم و یه لیوان آب خوردم حالم ...

آخی اره احتمالا. من اولاش حس پریودی شدید داشتم. همشم خوابم میومد. زود انرژیم میرفت