2777
2789
عنوان

سرماخووردگییی

60 بازدید | 12 پست

بچه ها با سرما خوردگی که خوب نمیشهه چیکار باید کنم😭

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

دکتر رفتی؟

اره عزیزم دارم ازیترومایسین میخورم باز امروز گلودرد شدید دارم بینیم میسوزه اصن یه وضعیی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر ۱ بتامتازون بزن شب هم ۲ تا آنتی هیستامین بخور

بتامتازون بزنم خوب میشم

اره عزیزم دارم ازیترومایسین میخورم باز امروز گلودرد شدید دارم بینیم میسوزه اصن یه وضعیی

منم تقریباً سه چهار هفته پیش علائم سرماخوردگی داشتم 

تب و آبریزش بینی و گلو درد و سر درد رفتم دکتر تشخیص نداد گفت آنفولانزا دارو داد بعد ۲ روز بهتر ک نشدم هیچی بدترم شدم دوباره ی دکتر دیگه رفتم تشخیص کرونا داد

ولی گفت کرونای جدیده و ضعیف تر از قبلیای 

با داروهای اون خوب خوب شدم

اگه مشهدی بگو تا بهت بگم پیش کی بری 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

منم تقریباً سه چهار هفته پیش علائم سرماخوردگی داشتم تب و آبریزش بینی و گلو درد و سر درد رفتم دکتر تش ...

دارووچی داد بهت عزیزم نه تهرانم 🥺

من هروقت سرما میخورم یا آلرژیم عود میکنه یه بتامتازون میزنم اوکی میشم

الرژی و آره میدونم کورتون داره سری التهاب و کم میکنه

مرسی عزیزدلم

دارووچی داد بهت عزیزم نه تهرانم 🥺

عزیز داروهای کرونا بیشترش مال باز شدن راه نفسه اگه 

نفس تنگی داری احتمال داره کرونا باشه حتما ی ویزیت دیگه پیش دکتر گوش و حلق و بینی برو 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

عزیز داروهای کرونا بیشترش مال باز شدن راه نفسه اگه نفس تنگی داری احتمال داره کرونا باشه حتما ی ویزیت ...

باشه عزیزم خیلی لطف کردی 😍❤️