2777
2789

فقط یه شماره سیو بود رفتم از ایرانسل من دیدم پیام و تماسی نبود فقط موند از همراه من ببینم 

با دوتا مشاور حرف زدم حتی وکیل گفتن صرف اینکه فقط شماره سیو باشه دال بر خیانت نیس همسرمم کلا انکار کرد گفت نمی‌دونم شاید از قبل سیو بوده انتقال پیدا کرده 

شماره یه خانم بود ک کیس معرفی می‌کرد همسرم به یه اسم دیگه سیو کرده بود 

می‌خوام قبول کنم البته از همراه من هم حتما چک خواهم کرد ولی چون کد می‌ره گوشی همسرم باید وقتی ک دسشویی حمام باشه ببینم 

ولی نمی‌دونم چرا این فکر مثل خوره افتاده جونم تپش قلب گرفتم نمیتونم بخوابم شایدم تاثیر اولیه قرص اعصاب هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن با خودت 

با روانت بازی نکن

اینقدر جستجو نکن

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

میگن هرباغچه ای روبیل بزنی یکی دوتاکرم پیدامیکنی 

حالاتوهم اونقدرکنکاشمیکنی چیزی پیداکنی اونوقت هی شب وروزشکاک بشی افسرده بشی به شوهرت پیله کنی اگه کاری هم نمیکنه بره سمتش چون ببینه تواعتمادنداری بعدم دودستی زندگی وسلامتی جسمی وروحیت وخراب کنی

حتی مشاور گف اینطور ک تو میگی اونوقت همه مردم جهان باید خیانت کار باشن با این چیزا

باید اول مدرک جمع میکردی اینجوری هر جا بگی میگن دیوونه ایی یا شکاک شوهرت هم راحتر کاراشو میکنه توام اخرش یزن شکاک میشی چقدر ساده ایید بابا مردا اصلا ساده نیستن خیلی هم موذی و حسودن و قالتاق 

کیس چی معرفی میکرد،

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.