2777
2789

سلام

یه نفر یه اسکرین ریکوردری واسه من فرستاده و من شک دارم که فیکه یا نه

خواستم ببینم اصلا میشه اسکرین ریکوردر فیک درست کرد؟

اسکرین ریکوردرش حدود ۳۰ دقیقه اس و اینجوریه که چتش با یه نفرو نشون میده و حتی دو بار رو اکانت طرفم میره ( آیدی، شماره اینا همش درسته)

خواستم ببینم میشه اسکرین ریکوردرش فیک باشه و در اصل با اون آدم چت نکرده باشه؟

میشه که تو اینشات برش بزنه اون لحظه ک میزنه رو اکانت طرف رو 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

میشه که تو اینشات برش بزنه اون لحظه ک میزنه رو اکانت طرف رو

با دقت نگاه کردم اون علامتی که بالای صفحه مربوط به اسکرین ریکوردره تو اون زمان در حال حرکته، ساعت ایناشم درسته

و اینجوریه که لمسش تو اسکرین ریکوردر معلوم میشه

مثل لمس اکانت طرف یا مثلا لمس دکمه برگشت وقتی که میخواد برگرده تو صفحه چت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دقت نگاه کردم اون علامتی که بالای صفحه مربوط به اسکرین ریکوردره تو اون زمان در حال حرکته، ساعت ای ...

خو حتما واقعیه دیگه 

طرف دنبال چیه که بهت فرستاده 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

با دقت نگاه کردم اون علامتی که بالای صفحه مربوط به اسکرین ریکوردره تو اون زمان در حال حرکته، ساعت ای ...

خود طرف میگه چته فیکه ولی من بهش اعتماد ندارم و نمیدونم از کجا بفهمم فیکه یا نه🥲