2777
2789

کلاس اول هس

هنوز 3 هفتس دارن میرن

لوح ها رو داره تدریس میکنه

همش میگه ضعف داره

خب بچه ای ک تا حالا مداد دستش نگرفته، چ توقعی ک ب این سرعت تمیز بنویسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون هفته دیگه ابان ماه باید الفبا رو شروع کنن اگر زودتر یاد بگیره به نفع خود بچه و شماس و خوش خط میشه 

معلم ما میگه اول با خمیر بازی بدین شکلشو دربیارن 

بعد تو ی چک نویس اون لوحه رو به صورت نقطه چین توی چندتا خط بنویسین بعد بچه با مداد پرش کنه بعد تو دفترش شروع کنه به نوشتن 

واسه قوی شدن دستش کلی شکل رو برگه بکشین قیچی کنه حبوبات قاطی کنین جدا کنه هر کدوم ی طرف بزار تو تشت اب بریزن ی لباس بندازین باهاش بازی کنه چنگ بزنه و...

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
الان جوری شده ک معلما از بچه ها توقع دارن که زودی راه بیفت این کار هم فقط با کلاسای کمکی قابل انجام ...

چون اکثر بچه ها پیش دبستانی و مهد میرن

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

معلم حق داره چرا قبل از مدرسه مداد دستش ندادی؟   الان بچه ها قبل رفتن مدرسه خیلی چیزا بلدن  اینطوری بچه شما اعتماد به نفسش رو از دست میده و سرخورده میشه    باهاش حسابی کار کن به باقی بچه ها برسه