2777
2789

ما شیش تا خواهر برادریم سه تا ازدواج کردن سه تا مجرد موندن یه خواهر و برادرم هرکدوم دوتا پسر دارن الان برادارم دوتا دوقلو دختر داره 😍😍😍 ریزه میزن .

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم 

خدا حافظتون باشه گلم🥰🥰🥰

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

منم دفلو می‌خوام خوانوادتن دارید دقلو زایی رو؟

تو فامیلامون عروساشون دوقلو زان 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
منم دفلو می‌خوام خوانوادتن دارید دقلو زایی رو؟

میخواستی اسمشونو چی بزارید ؟

اگه دوتا دختر باشن، پونه و پروانه

من به زنداداشم و به بقیه گفتم جنات جنت . دیگه انتخابشون با خودشونه خونوادهش گفتن قشنگه خانوداه منم گفتن بده . بنظرت ضایع است . جنات جنت 

من به زنداداشم و به بقیه گفتم جنات جنت . دیگه انتخابشون با خودشونه خونوادهش گفتن قشنگه خانوداه منم گ ...

خب ببخشیدا ....ولی خیلی کهنه هست جنات، قشنگه ولی خب دیگه استفاده نمیشه 

🎀
من به زنداداشم و به بقیه گفتم جنات جنت . دیگه انتخابشون با خودشونه خونوادهش گفتن قشنگه خانوداه منم گ ...

حقیقتا خوب نیست حالا بجا از تلفظ شون. اینهمه اسم های فارسی یا ترک باشین ترک و....عربی واسه چی ؟؟؟

حقیقتا خوب نیست حالا بجا از تلفظ شون. اینهمه اسم های فارسی یا ترک باشین ترک و....عربی واسه چی ؟؟؟

چون عربی دوست داریم . واسمون قشنگه .