2777
2789

من خودم زیاد پیش میاد واسم بخدا

مثلا ی مدت پیش دراز کشیده بودم سرجام غروب بود تاریک بود دخترم خواب بود منم پیشش تو اتاق خواب بودم خونه ظلمات بود نزدیک ساعت خونه اومدنه همسرم بود دیدم در واحد باز شد محکم کوبیده شد کلیدا پرت شد رو میز قشنگ صداش اومد بعدم صدا در یخچال و دیگ هیچی هی گفتم پس چرا نمیاد تو اتاق ۱۰ دیقه گذشت گفتم برم براش غذا بکشم دیدم کسی نیست اصلاااا شوهرم بعد یک ساعت اومد خونه 🥲

یه بار خوابیده بودم متوجه شدم یکی پامو قلقلک میده بیدار شدم نگاه کردم پایین پام دیدم یه چیز سیاه هست حس کردم داره نگاه می‌کنه و بهم میخنده🤦🤦🤦.از اون موقع همیشه پامو جمع میکنم می‌خوابم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونه تنها بودم درا قفل کرده بودم لباسامو گذاشته بودم کنار رفتم حموم برگشتم دیدم لباسام پخشو پلا شده

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

میخاری؟🤣🤣🤣

به خدا مریض این چیزام مثه سگم میترسم حالا تا یه هفته توهم میزنم با اینکه برام از بچگی تا الان هزاران اتفاق وحشتناک پیش اومده هم برا خودم هم خانوادم اما باز تنم میخاره 🤣🤣

جالبیش اینه هرکدومش ی جا بود

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ی شب داخل جنگل بودم 

یهو دیدم از لابلای بوته ها صدای خش خش میاد 

رفتم جلوتر دیدم، ۲ تا چشم من نگا می کند و برق میزنه 

جلوتر که رفتم دیدم، پلنگ مازندران که نشسته داره خُرخُر می کند 

یکدفعه صدای شلیک اومد 

منو نگا کن عاقا 

یک آن از خود بی خود شدم 

دیدم ی شکارچی میخواد  این پلنگ ر شکار کند 

منم یک تیر هوایی در کردم که پلنگ فرار کرد  !!!!

تو نمیخوات چیزی تعریف کنی خود این حرفت ترسناک بود 🥲

خالم کپیخودت بود

۷ سال درگیرشد اذییتش میکردن که هیچ

شبا میمرد و زنده میشد

کارش به مشکل خورد 

بیکار مونددددد

بختشو بستن زهرمارا

حتی آخراش نمه نمه تجاوز جنسی میکردن بهش همونا

وللللل کن این زهرماریا رو توروخدا

حالا خالم نمازخون قرآن خون بود خودشم پزشکی خونده بود عجیب بیکار مونده بود

با کارهای قرآنی دورشون کرد از زندگیش 

ولی بختش که بسته مونده