2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دوست دارم ولی درد داره 😱

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
حیف بدنت نیس دفتر نقاشیش کنی؟؟؟؟؟

اولاً که هرکی یه سلیقه ای داره ، بعد آخه به تتلو میگن دفتر نقاشی 😂 شما میتونی یه طرح خیلی خاص که برات یه مفهوم خاص داره بزنی صرفاً خیلی شیک و کوچولو یه گوووشه 😂 ، مثلاً من عاشق مامان و بابامم ، اسمشون رو تتو کردم که تا توی گور باهام باشن متوجه منظورم هستی 🥰

نداره من تمام تتوهام بدون بی حسی زدم

واقعا ؟ زنداداشم پروانه های خوشگل روی پاش زده گفت خیلی درد داشته 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
کجا هستی قیمتهات چجوریه اگر تهرانی کجای تهرانی نمونه کارهاتو ببینیم

سلام قشنگم ، من تهرانم ، جردن 🥰 قیمت ها بستگی به سایز و سبک طرحت داره ، ولی قیمتام مناسبه چون سالن تازه افتتاح شده و آفر گذاشتم روی تتو . پیام بده برات نمونه کار بفرستم عزیزم 💋

گناه نکن اینکارو عزیزم 

باید بابت تک تک زخمایی که به بدنت میزنی اون دنیا جواب پس بدی 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛