2777
2789
عنوان

حالم از اینستاگ ر ا م بهم میخوره

557 بازدید | 37 پست

تو بعضی از این پیجا که میری فقط عقده گشایی دارن بابا فهمیدیم پولدارید واقعا هدف این آدما چیه؟؟

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نرو

اشتباه میکردم دیگه نمیخوام برم جالبه اگه یه چیزیم بگی برخلاف میلشون باشه آدم بلاک میکنن حیف وقت آدم

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

به رخ کشیدن ثروتشون 

ولی نمیدونن زمین گرده 

شاید شاید شاید یکی ته دلش ارزو کنه و حسرت بخوره 

البته منکر دارندگی و برازندگی نیستم 

منتتها این به رخ کشیدنا فاجعه س

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
خب زندگشیونه چیکار کنن؟

می‌بینی روزی بیستا عکس میزارن که خدایا ما خیلی پول داریم دلتون آب

به رخ کشیدن ثروتشون  ولی نمیدونن زمین گرده  شاید شاید شاید یکی ته دلش ارزو کنه و حسرت بخ ...

آفرین وقتیم کامنتای پیجشونو میخونم واقعا دلم میگیره که بعض یا حسرت میخورن 

منظورتون شاخا اینستاس؟ اینا اصلا پولدار نیستن اینا مهمونیا و دورهمیاشون دنگی دونگی و با آویزونی میرن یه ویلا اجاره میکنن توش برنامه میکنن ۴ تا عکس میگرن برمیگردن همش اداس

باز اینستا یه چیزی طرف عکس خونه و ماشین و غذاها و حتی میان وعده هایی که میخوره میذاره پروفایل ت ل گ ر ا مش😂😂😂😂

یعنی رسسسسما عقده

آخه پروفایل مگه جای این عکسااس؟

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄