2777
2789

از اول زندگی خیلی وقتا تا اومدم حرف بزنم 

با سر و صدا و ننه من غریبم بازی و داد وهوار و کتک و تحقیر ساکتم کرده! 

جدی چند بار کتک خوردم واقعا. اونو کنار گذاشته 

حالا هی سر هرچی ناراضی باشم تا حرف بزنم  زنگ میزنه خانواده یا داد و هوار میکنه.

یعنی تو زندگیم مجبورم از همه چی راضی باشم تا یه انتقاد کنم همه چی از هم میپاشه! 

این که میگم مثلا هر ۴-۵ ماه یا بیشتر یه باره! 

ولی از همینم خسته شدم 

بعدش چی میشه ؟ یه چند روزی سر سنگینیم و قهریم و بعدم اشتی میکنیم و بازم تا میام حرف بزنم که چی گفتیم چی شد هی میگه ولش کن و حالا تموم شد و حتی شده بیایم اشتی کنیم دوباره بحثمون بشه ! 

این بار که قهر کردم یکی دوبار پا پیش گذاشته البته خیلی مغرورانه که آشتی کنیم ولی من دلم نمیخاد، میخوام این چرخه باطل شکسته  بشه ! 

یا بیاد آروم حرف بزنیم یا دیگه نمیخوام برگردم به حالت قبل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری؟ وقتی اوکی هستیم خیلی براش توضیح میدم اونم تایید میکنه بعد توی بزنگاه نمیتونه عملی کنه

دیگه این به خاطر تربیت غلط مادرشه ، شما نمیتونی یه شبه درستش کنی، ولی به مرور درستش کن، مثلا هر وقت رفتارش خوب و منطقی بود تشویقش کن، وقتایی که بچه بازی درمیاره سرزنشش کن

استارتر عزیز به‌جای صحبت‌هایی که گوش نمی‌ده تو رفتارت نشون. در ضمن وقتی انتقادی داری مختصر صحبت کن بعضی مردا حوصله صحبت طولانی ندارن. اگر هم خیلی حرفای نگفته دارید، یه جلسه مشاوره دونفره برید.