2777
2789

حس میکنم با کسایی که سلیقه موسیقی و سریالمون مثل هم باشه خوب کنار میام ولی چون دانشگاه نمیرم نمیدونم از کجا پیدا کنم 

فک کن با یکی دوست شم که نتونم تو ماشین اهنگ موردعلاقمو گوش کنم یا با ذوق نتونم از اپیزود جدید سریالی که میبینم بهش بگم 💔 بعد دیگه چی میمونه که درموردش حرف بزنیم 😂 تازه باید پاتنر داشته باشه یا اگر سینگل بود ازم توقع نداشته باشه به عنوان یه ادم متاهل قاطی دراماهای دختر پسری شم

من همه سبک موسیقی گوش میدم بعضی اهنگای ترند و کیپاپ و ... سریال هم غربی میبینم هم شرقی ۲۳ سالمم هست so if you interested DM me 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اهل موسیقی وگیتارم عاشق گیتارم

آفرین 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ی چندتا از سریال های مورد علاقت رو بگو ببینم

سیتکام خیلی دوس دارم مثلا چگونه با مادرت اشنا شدم ، خانواده مدرن ... و بلک میرر و مانی هیست و کلا هرچی خوب باشه البته دوسالیه زدم تو کار تایلند و کره 

سیتکام خیلی دوس دارم مثلا چگونه با مادرت اشنا شدم ، خانواده مدرن ... و بلک میرر و مانی هیست و کلا هر ...

مانی هیست رو هستم واقعا ولی بقیه رو ن خیلی مخصوصا چگونه با مادرت.... 

کره ای آره واقعا جدیدا خیلی فیلم و سریال های قوی میسازن 

خب کلاس موسیقی چیزی برو که افراد مشابه خودتو پیدا کنی یا تو جمع هایی که اهل موسیقی و فرهنگ و هنرن 

توی کلاس های هنری 

یا گاهی کتابخونه ها تجمع های فرهنگی دارن اینجور جاها میشه پیدا کرد

مانی هیست رو هستم واقعا ولی بقیه رو ن خیلی مخصوصا چگونه با مادرت.... کره ای آره واقعا جدیدا خیلی فیل ...

حالا همین که سریال میبینی خداروشکر 😁

خب کلاس موسیقی چیزی برو که افراد مشابه خودتو پیدا کنی یا تو جمع هایی که اهل موسیقی و فرهنگ و هنرن تو ...

من دیدن و شنیدن هنرو دوست دارم الان نمیخوام کلاس اینا برم 

کتابخونه اینام فک نکنم بشه با کسی ارتباط گرفت چون رفتی که کسی مزاحم مطالعت نشه☹️

قبلا خیلی می‌دیدم الان ن خیلی اعصابم نمی‌کشه دیگ

اره هرچقدر سن ادم میره بالا دیگه از چیزایی که قبلا لذت میبرد کمتر لذت میبره 

من دیدن و شنیدن هنرو دوست دارم الان نمیخوام کلاس اینا برم کتابخونه اینام فک نکنم بشه با کسی ارتباط گ ...

نمیدونم شهر شما چطوره اما ما بعضی وقتا کتابخونه یه تایم های مشخصی برنامه های فرهنگی هنری داره یه چیزایی مثل تحلیل کتاب و کتابخوانی و شب شعر و معرفی فیلم ...

میتونی اگه انجام نمیشه به مسئولین کتابخونه و فرمانداری چنین پیشنهادی بدی تا از این به بعد انجام بدن

یا اینکه شهرتون اگه فرهنگ سرا داره بری اونجاها شاید پیدا کنی