2777
2789
عنوان

وای از دست پسر بزرگم گریه ام گرفته

294 بازدید | 5 پست

ترخدا کسایی ک تجربه بچه شیر ب شیر دارن بیان من که دیگه دارم میمیرم از خستگی پسر بزرگم که دوسالشه اصلا یه حرف یا خواسته شو هزار بار تکرار میکنه تا براش انجام بدیم همش بهونه میاره پسر کوچیکه ک شش ماهشه خیلی ب صدا حساسه یه تق میخوره بیدار میشه واقعا دیگه کلافه شدم پسرکوچیکه رو  میخوابونم بزرگه بیدارش میکنه دارم دیگه افسردکی میگیرم به خصوص از دست پسر بزرگترم خیلی شیطون و لجباز هرچی بیشتر بهش توجه میکنیم تا حسودی نکنه بدتر میکنه 

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های دو ساله منطقی فکرنمیکنن۰ کاملن غیر منطقی و زورگو رفتار میکنن۰ یه مقدار اقتدار نشون بده هر کاری میگه نکن حتی اگه گریه کنه۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

وای دیگه کارم شب و روز شده بچه داری حتی یه حموم و دسشویی نمیتونم راحت برم خداروشکر ولی واقعا کم اوردم دیگه توانی برام نمونده بتونم از دوتاشون مراقبت کنم 

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ