2777
2789

تا الان کدوم تایپیک شمارا تحت تاثیر قرار داده  ناراحت شدین یا تعجب کردین یا باورش نکردین 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می می ناز

من اون موقع عضو نبودم 

تا عکسشو دیدم اشکم ریخت

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

همین دوتا تاپیک اخیر یکی اون خانون که شوهرش برا زنه دیگه قرص خورد یکی هم تاپیکی که شوهرش با یه دختری دوست بود به خانومه زنگ زده بود اون خانوم.یعنی انقدر عصبانی شدم میخاستم شوهر خودمو بزنم

خدا گفتی نا امید نباش .منم رویه حرفت حساب کردم .میدونم سر قولت هستی😊

ی خانومی بود بنام مالنا شرقی ،ی بار گفت گریه های شوهرم رو درآوردم و شوهرشم پلیس امنیت اطلاعات بود از بی عرضگی شوهرش خیلی حرصم میگرفت

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

من خودن  برا مامان لیانا خیلی تاراحت شدم

دوقلو بار داره 

خونه پدرش

شوهرش اصلا سراغش نمی گیره چند ماهه بی خبر از شوهر بی غیرتش 

ی خانومی بود بنام مالنا شرقی ،ی بار گفت گریه های شوهرم رو درآوردم و شوهرشم پلیس امنیت اطلاعات ...

حالا راست میگفت 

چرا گریه شو درآورده بود