بچه ها من قدم تقریبا بلنده ۱۷۰ هستم اما جاریم کوتاه ۱۵۲ و مادرشوهرم کوتاه و اکثر فامیلای شوهرم کوتاه حالا مامانم میگه تو خیلی گنده ای پیش اونا و بده😐😐😐😐من ۶۸ کیلوام با قد ۱۷۰ همه میگن خوبی ولی پیش اونا گنده نشون میدم و مامانم دعوام میکنه لاغر کن مبگم لاغر بشم قدمو چیکار کنم
به نظرتون قد و هیکل من خیلی غیر طبیعیه؟دارم افسردگی میگیرم.بلمد خوبه یا ریزه میزه؟
یه تفاوت قشنگه ک باید بهش افتخار کنی دور از جونت نقص عضو ک نداری چرا اینقدر اعتماد ب نفست پایینه عزیزم باور کن ب ضررت تموم میشه اعتماد ب نفس نداشتن جلو خانواده همسر
باید اول خودت خودتو دوس داشته باشی و ب خودت ببالی تا این حسو ب بقیه بدی بخدا دیدم ادمای خیلی معمولی اینقدر جلو خانواده شوهر فیسو افاده داشتن ک اونام باورشون شده چقدر عروسشون خشکله ماهه
بله درسته کوتاه نیست فعلا که من پیش اونا غیر طبیعیم😐اینم درسته همسر من از برادر شوهرم بلند تره
خب پس شما دوتا به هممیاین
بقیه هر لحظه تو زندگی شما نیستن.خودتو مقایسه نکن باهاشون.اصلا هم به زبون نیار جلوشون لطفاً.ممکنه اینطوری برداشت کنن که شما قد اونا رو مسخره میکنی،داستان میشه برات.چون مادرشوهر من یبار همچین گاردی رو در برابر جاریم گرفته و هنوزمبعد از سالهااااا هی تعریف میکنه.
نمیدونن که خودت حس میکنی در برابر اونا بزرگتر به نظر میای.