2777
2789
عنوان

جاری قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 3668 بازدید | 117 پست
و مشکل مهمتر اینکه همین حرفو همه جت میگه از این میترسم جلوس مادرشوهرم اینا هم بگه بالاخره وقتی مادر ...

کارش اشتباهه بهش بگید، هر چتد بعضیها این اخلاقشون شره حزیی از وجودشون تاره فکر میکنن خوبه  این ویژگیشون

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
کارش اشتباهه بهش بگید، هر چتد بعضیها این اخلاقشون شره حزیی از وجودشون تاره فکر میکنن خوبه این ویژگی ...

دقیقا همینه. بهش میگم نگو جلوی بقیه میگه مگه چی گفتم مردم اهمیت نمیدن بابا یادشون میره تو انقدر برات مهمه تو حساسی

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دقیقا منو که مامانم تخریب میکنه تو دیگه چرا اعتماد به نفس نداری؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

از بچگی منو با خواهرم همه مقایسه میکردن من لاغر بودم اون تپل. مادر و پدرم هم اهل محبت نبودن که برام جبران کنن . این بود که نابود شدم

از بچگی منو با خواهرم همه مقایسه میکردن من لاغر بودم اون تپل. مادر و پدرم هم اهل محبت نبودن که برام ...

خاندازه خیلیییی تاثیر داره من بابام روحیه میذه اما مامانم جوری تخریب میکنه میپوشه آدم 

بخدا من زشت نیستم ولی میگه صورتت چاقه چشمات ریزه بدنت فلانه 

اصلا یه ایرادایی که به مامانم ربط نداره به شوهرم مربوطه و اون مشکلی نداره بعد مامانم یر اون مشکلات و عیب و ایرادا اه اه و پیف پیف میکنه 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

بده آدم متفاوته بین خانواده همسر

یه تفاوت قشنگه ک باید بهش افتخار کنی دور از جونت نقص عضو ک نداری چرا اینقدر اعتماد ب نفست پایینه عزیزم باور کن ب ضررت تموم میشه اعتماد ب نفس نداشتن جلو خانواده همسر 

باید اول خودت خودتو دوس داشته باشی و ب خودت ببالی تا این حسو ب بقیه بدی بخدا دیدم ادمای خیلی معمولی اینقدر جلو خانواده شوهر فیسو افاده داشتن ک اونام باورشون شده چقدر عروسشون خشکله ماهه 

بله درسته کوتاه نیست فعلا که من پیش اونا غیر طبیعیم😐اینم درسته همسر من از برادر شوهرم بلند تره

خب پس شما دوتا به هم‌میاین

بقیه هر لحظه تو زندگی شما نیستن.خودتو مقایسه نکن باهاشون.اصلا هم به زبون نیار جلوشون لطفاً.ممکنه اینطوری برداشت کنن که شما قد اونا رو مسخره میکنی،داستان میشه برات.چون مادرشوهر من یبار همچین گاردی رو در برابر جاریم گرفته و هنوزم‌بعد از سالهااااا هی تعریف میکنه.

نمیدونن که خودت حس میکنی در برابر اونا بزرگتر به نظر میای.

قربونت شکر ، تونستی پس انداز کنی؟

نه بابا

در حد همون ماهی دویست سیصد

حالا شوهرم مونده تو فکر خرید موکت😁میگم بابا اگه پول داری بده دندونمو درست کنم.دندون واجبتره.میگه باید واسه موکتم جور کنم🫠

آخه موکت تو مستاجری چه واجبه؟

همون پولو میشه طلا ریز خرید.

شما چی؟