2777
2789

من ی هفتس بخاطر جوشام رو کل صورتم شبا قبل خواب بعد شستشو صورت با ژل شستشو محلول کلیندامایسین رو کل پوستم میزنم و نیم ساعت بعد میشورم و ژل ابرسان میزنمو میخوابم. قراره بریم مسافرت بخاطر جوشام میخوام کرم پودر بزنم و  تو مسافرت چون شبا  آب پیدا نمیکنم  ک صورتمو بشورم میخوام اول با میسلار تمیز کنم پوستمو و ارایشمو  بعد میخوام محلول کلیندا بزنم رو کل صورتم ولی چون نمیتونم بشورم میخوام نیم ساعت بعدش ژل ابرسان بزنم و تا صب بزارم بمونه بنظرتون صورتم خراب میشه چون نمیزاشتم محلول کلیندا تا صب بمونه و بعد نیم ساعت میشستم و چون بعد میسلار میزنم بنظرتون موستم خشک میشه و اگ نشورم محلول کلیندارو از روش ژل ابرسان بزنم چی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت س شب محلول کلیندا نزنم جوشام برمیگرده؟اخه شرایط جور نیس ابو استفاده کنم

آره مشکل پیدا می‌کنی

دارو پوست مرتب بزن

یک شیشه آب داشته باش برو یک گوشه بشور با دستمال تمیز خشک کن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
آره مشکل پیدا می‌کنیدارو پوست مرتب بزنیک شیشه آب داشته باش برو یک گوشه بشور با دستمال تمیز خشک کن

بلش مرسی‌عزیزم من الان میبینم صورتم پر شده از دون دون انگار با سوزن سوراخ کردی بنظرت اونا منافزن یا اسکار جوشاس اندازه نوک سوزنن ک بعصیاش یکم بزرگتر

بلش مرسی‌عزیزم من الان میبینم صورتم پر شده از دون دون انگار با سوزن سوراخ کردی بنظرت اونا منافزن یا ...

بخاطر داروهای پوستی ک میزنی

ممکن پوست اول بدتر از روز اول بشه و بعد شروع کن به خوب شدن

فقط مرتب استفاده کن نگو مهمونی هستم خوابم میاد و.... هرجوری شده بزن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر