2777
2789

به نظر من خیلی تجربه شیرین و دلچسبیه به عنوان یه تازه مامان میگم...اما باید شرایط خودت و زندگیت رو هم در نظر بگیری...برای رشد و سلامت یک بچه قبل از هرچیزی باشد آرامش تو محیط خانواده باشه تا بتونی سختی های بچه داری رو تحمل کنی و از تجربیاتت لذت ببری

به نظر من خیلی تجربه شیرین و دلچسبیه به عنوان یه تازه مامان میگم...اما باید شرایط خودت و زندگیت رو ه ...

من خودم خیلی رو بچه حساسم انقدری حساسم که دیوونه شدم واقعا

من خداروشکر از زندگیم کاملا راضیم و تا تونستم اول شرایط مادی رو اکی کردم اما میگم چرا بیارم خدای نکرده شاید راضی نباشه به این وضعیت جامعه کلا چیزای چرت و پرت

میخام برم پیش مشاوره واقعا دیوانه شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه راهنماییت میکنم اگر یه هدف توی زندگیت داری که میگی عیب نداره بعد بچه دار شدن میرم دنبالش فعلا دست نگه دار بعد بچه دار شو که بعدا برات میشه افسردگی 

من عاشق دانشگاهم بودم و می خواستم دکترا بگیرم به یه جای خوبی برسم ولی این وسط بچه دار شدم و الان دو ساله کارم شده گریه چون توی شهر خودمون دانشگاه رشته من نیست راهیم ندارم جز صبر و تحمل همش میگم کاش گذاشته بودم بعد دانشگاهم 

من خودم خیلی رو بچه حساسم انقدری حساسم که دیوونه شدم واقعامن خداروشکر از زندگیم کاملا راضیم و تا تون ...

مگه آدمیزاد قراره حتما از وضعیت جامعه راضی باشه و بهش خوشبگذره تا به دنیا بیاد؟؟؟ خیر عزیزم. این دنیا محل گذره اصلا جای خوشگذرونی و رضایت نیست، باید بچتو به دنیا بیاری و مثل تمام بشریت مراحل سخت دشوار و گاهی شیرین توام بالذتِ دنیارو طی کنه و بعد بره مرحله آخرت اونجا زندگی ابدی بهش خوشمیگذره و خدا ازینکه یک بنده توسط تو خلق کرده ازتو خشنود خواهد بود , پس افکار پوج بنداز دور و یک عدد اشرف مخلوقات خلق کن،

برای حال خوب منم دعا کنید😊🙏