2777
2789

یکی از همکلاسیام (پسر) کلا خیلی با من معاشرت میکنه روزایی که کلاسه تایم آنتراکت میاد برام فاااال میگیره بخشی از کتابی برام میخونه و خلاصه اینجوریه و هم از اوناست که هر جمله ای میگه کلی کلمات قلمبه سلمبه و ادبی جوری که من میگم هن؟ 😂 این از سواد نم کشیده من بیشتره یکم زیر دیپلم بگو

امروز اومد منو توی بیمارستان پیدا کرد گفت واسه اینترنی برم توی روتیشنش و خلاصه خیلی اصرار میکرد من جواب واضحی ندادم البته مشام زنانه من میگه که حتما یه حسی به من داره چون با هیچ دختری اینجوری نیست و این پیشنهادش بی غرض نیست

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم حسی بهش ندارمالبته حس داشتن و نداشتنم دست خودمه میتونم انتخاب کنم کیو دوست داشته باشم

منم همینجوری بودم حسی ب همکلاسیم نداشتم بیشتر بخاطر سرگرمی  حرف زدم باهاش یهو چشم باز کردم دیدم همه چی جدی شده🥲😂