2777
2789
عنوان

بهم نخندید،میشه بهم بگید....

689 بازدید | 42 پست

جنسیت نینیم چیه؟چای ومرغ وگوشت دوست ندارم،ازصبح که بیدارمیشم حالت تهوع دارم،ازهمون روزای اول بارداری رنگ سینه هام تیره شدن،علاقه ای به خوردن چیزای شیرین وترش ندارم،شوری روبهترمیخورم.اعصابم داغونه،به خونه خودمم ویاردارم.ازغذاهای حاضری مثل ماست وخیار،نون پنیرگوجه خوشم میاد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من پسره.منم از چای و مرغ متنفرم

شوری دوست دارم.شیرینی بدم میاد

فقط تهوع صبحگاهیت ب دختر میخوره.

اعصابتم ک داغونه و ب خونه ویار داری ب پسر میخوره.

چ دوست داری خودت؟

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش

کل 9 ماه تهوع 

رشد موها بدنم کم شده بود

بی حال و کسل و اخراش بی خواب 

عاشق نمک شده بودم نه میلی به شیرین داشتم نه ترش 

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
بنظر من پسره.منم از چای و مرغ متنفرم شوری دوست دارم.شیرینی بدم میاد فقط تهوع صبحگاهیت ب دختر میخو ...

صبح هابالانمیارم،فقط شبابالامیارم.ولی درطول روزحالت تهوع دارم.برام مهم نیست،چون بچه اولمه

کل 9 ماه تهوع  رشد موها بدنم کم شده بود بی حال و کسل و اخراش بی خواب  عاشق نمک شده بودم ...

من موهام اتفاقاخیلی رشدشون زیادشده،طوری که گریم میگیره بااین حالت نمیتونم برم آرایشگاه وزشت شدم

صبح هابالانمیارم،فقط شبابالامیارم.ولی درطول روزحالت تهوع دارم.برام مهم نیست،چون بچه اولمه

منم اصلا صبحا بالا نمیارم.فقط طول روز خصوصا ظهر ب بعد تهوع و شبم یبار بالا میارم

کل 9 ماه تهوع  رشد موها بدنم کم شده بود بی حال و کسل و اخراش بی خواب  عاشق نمک شده بودم ...

چ سخت...نه مااااه؟؟؟؟؟؟؟

.منم بارداری اولم تا اول پنج ماه...الانم دو روز دیگه میشه اول پنج ماه.امید دارم ک تموم شه

اره منم دقیقامثل شمام

بنظر من پسره.😍

چ انتظار سختیه خداییش تا بفهمی نی نی چیه...

منم همش تاپیکا رو دنبال میکردم و با حالتا خودم تطابق میدادم ببینم نی نی چیه