2777
2789
عنوان

راهکار موثر برای ترک پوشک

60 بازدید | 6 پست

سلام مامانا دخترم دوسال و شش ماهشه،یک هفته ست پوشک شورتی پاس کردم و بهش گفتم شورته و نباید توش جیش کنیم پذیرفته که این شورته و پوشک نیست ولی بعد از یک هفته هنوز اعلام نمیکنه جیش داره و توی پوشک جیش می‌کنه اگر نبرم،چقدر طول می‌کشه تا بگن بچه ها؟خیلی نا امیدم که نکنه موفق نشم،ممنون میشم راهکاری دارین راهنمایی کنین

عزیزم اول ازهمه پذیرش شما خیلی مهم که بچه شما قرار همه جا حتی مبل اگه دارین نجس کنه بعدم سه ماه طول می‌کشه یه بچه عادی تا بتونه کامل بگه بعدم پوشک شورای اشتباه محضه بچه وابسته میشه نمیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=356796584]یعنی تا سه ماه خودم باید ببرم؟عزیز ماه اول فقط شما ساخته بعد یکی درمیون خودش می‌ره من پسرمو شهریور گرفتم هنوزم کامل نمیگه اگه نبرمش جیش می‌کنه به خودش ولی تاثیر روانی خیلی مهمه اصلا واکنش بد باعث میشه این چند وقته بچه پرخاشگر بشه پس اصلا دعواش نکن با پدرشم هماهنگ باش 

[QUOTE=356796584]یعنی تا سه ماه خودم باید ببرم؟عزیز ماه اول فقط شما ساخته بعد یکی درمیون خودش می‌ره ...

دوبار دعواش کردم ولی خیلی پشیمونم،الان از ناراحتی که دعواش کردم خوابم نمیبره