2777
2789

سلام 

خیلی وقته سرماخوردگی گرفته و تا الان دوتا شربت آموکسی کلاو دادم و داروی حساسیت دکتر داده..

ولی بشدت سرفه می‌کنه و الان از شدت سرفه استفراغ کرد...

نمیتونه بخوابه😞 

دیفین هیدرامین دادم و عسل..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه منم سه هفتست سرفه میکنه دکتر میگه الرژیه ولی انتی بیوتیکم دادم تاثیر نداره هنوز سینش پره 

بالشت دخترتو جوری تنظیم کن سرش یکم بالاتر از بدنش باشه بتونه بخوابه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

زیر سرش دوتا متکا بذار خلط تو حلقش جمع نشه. 

یه کم زردچوبه و نمک تو آب ولرم حل کن بده غرغره کنه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اینقدر آنتی بیوتیک به بچه دادی که بدنش دیگه واکنش نشون نمیده چند روز قطع کن ببرش پیش یه دکتر دیگه 

آب گرم با نمک بده تا غرغره کنه شاید به چیزی حساسیت داره ضد حساسیت بده بخوره  شاید نفس تنگی داره پسر من به پتوش حساسیت داشت لحاف براش دوختیم

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

چهار تخم و به دونه دم کن بهش بده با شکر سرخ

آویشنم خوبه

الانم سینه اش رو چرب کن حوله گرم بزار 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بچه منم سه هفتست سرفه میکنه دکتر میگه الرژیه ولی انتی بیوتیکم دادم تاثیر نداره هنوز سینش پره بالشت د ...

منم کلی دارو و اسپری استفاده کردم..

صبح مدرسه داره ولی هنوز نتونسته بخوابه..

منم کلی دارو و اسپری استفاده کردم..صبح مدرسه داره ولی هنوز نتونسته بخوابه..

طفلک خیلی سخته نمی‌دونم این درد از کجا امد افتاد به جون بچه ها 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

شربت دکسترو متورفان عمرا سرفه کنه😁من قرصشو ب بزرگسال دادم صداش درنیومد دیگه😃

برای سرفه خشک تجویز میشه نه خلطی

طفلک خیلی سخته نمی‌دونم این درد از کجا امد افتاد به جون بچه ها

آره واقعا...

الان دارم راهکار دوستان و انجام میدم ان شالله که موثر باشه..

طفلک میگه هر کاری بگی انجام میدم فقط دیگه سرفه نکنم😞

آره واقعا...الان دارم راهکار دوستان و انجام میدم ان شالله که موثر باشه..طفلک میگه هر کاری بگی انجام ...

الهی ٫انشالله هرچه زودتر خوب شه