2777
2789
عنوان

چجوری از شوهراتون پول میگیرید

335 بازدید | 53 پست

بچه ها من ۲ سال دوست بودم با شوهرم الانم ۶ ماه نامزدیم عقد تا الان هزارتومنم بهم نداده واقعا ناراحت کنندس زشته من هی دستم دراز کنم پیش خانوادم اوناام میبینن دور بریام ک نامزدن خرجشون کلا با نامزداشون 

کادو تو هر مناسبت میخره گلم بعضی اوقات یا بیرون میریم غذا ایناام میخوریم ک بگیم خسیس اینا میترسم این موضوع کش پیدا کنه تا اخر عمر قبلا تعارف میزد میخای پول همین دیگه اونم نمیزنه 

چیکارش کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بهش سر شبی گفتم900 لازم دارم گفت برات میزنم 10 دقیقه بعد زدولی ازم میپرسه میخای چیکارشون کنی این ...

حالا خوبه زده اخه کسی ک تا اللن از دهنشون در نیومد پول خواستی بگو چیکار کنم حتی روم نمیشه 

مثلا نیاز ب البوم داشتم واسه عکسای بله برون ۹۰۰ تومن پول البوم بود گفت بخرش دیگ پول بابای من مگ علف خرسه

حالا خوبه زده اخه کسی ک تا اللن از دهنشون در نیومد پول خواستی بگو چیکار کنم حتی روم نمیشه مثلا نیاز ...

عزیزم مشکل خودته از اول بد بارش اوردی

پرو باش

زبون داشته باش

انقدر زیر بار حرفش رفتی که براش طبیعی شده و اهمیت نداره و نقطه ضعفش باباته... 

دیگ الان زمانی نیست که این حرفا زده بشه فقط نمک روی زخمه عزیزم

بله حرف شما درسته

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹