2777
2789
عنوان

سیب گونه زده

8875 بازدید | 36 پست

کسی سیب گونه زده ادمو مصنوعی نمیکنه دکترم گفت باید سیب گونه بزنی

اللهم صلی علی محمد و اله محمد میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستی🫂❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسم اله سیب گونه دیگه چیه

😂😂😂😂عزیزم طبق تاپیکای قبلم زدم نوشتم هرجور مینوشتم نی نی سایت نمیزاشت منتشر بشه مجبور شدم اینو بنویسم سیب گونه با فیلر منظورمه

سیب گونه ؟لابد پس فردا هندوانه گونه وپسینش خیارچنبر گونه

نه جدی اسی سیب گونه چجوری وکجای گونست اولین باره میشنوم البته اهل تزریق مزریق نیستم شاید واسه همین واسم عجیب اومد

یعنی چی

😂😂😂😂عزیزم طبق تاپیکای قبلم زدم نوشتم هرجور مینوشتم نی نی سایت نمیزاشت منتشر بشه مجبور شدم اینو بنویسم سیب گونه با فیلر منظورمه

😂😂😂😂عزیزم طبق تاپیکای قبلم زدم نوشتم هرجور مینوشتم نی نی سایت نمیزاشت منتشر بشه مجبور شدم اینو ب ...

😂😂😂😂خدا خیرت بده ترسیدم فکر کردم این یچی جدیده

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
چرا باید؟

چون صورتم خیلی نسبت به سنم بیشتر نشون میده کسل و خسته س