2777
2789
عنوان

آقا هستم درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 64 پست
من آرزومه داداش داشته باشم رو چشمام راه ببرمش ولی خب برای شما هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم🙂🙂

ممنونم از درکتون بخدا شماها هم مثل خواهرای من 

من فقط یه راهنمایی میخواستم که تو این شرایط ازدواج خوبه یا بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از درکتون بخدا شماها هم مثل خواهرای من من فقط یه راهنمایی میخواستم که تو این شرایط ازدواج خوب ...

خونہ داری ماشین چی شغلت چیہ اینا رو داری برو جلو وگرنہ ی جنگ اعصاب ھر روز تو سر کلہ  زدنہ 

ممنونم از درکتون بخدا شماها هم مثل خواهرای من من فقط یه راهنمایی میخواستم که تو این شرایط ازدواج خوب ...

خونہ داری ماشین چی شغلت چیہ اینا رو داری برو جلو وگرنہ ی جنگ اعصاب ھر روز تو سر کلہ  زدنہ 

اره چرا بده

ازدواج درست خیلیم خوبه

کسایی ک میگن ازدواج بده و افکار منفی توجه نکنید 

ازدواج نکردن خودش عواقب دیگ داره.

بعدشم ازدواج خیلیم خوبه ولی با ادمش ،کسایی که میگن ازدواج نکن یا شکست خوردن یا چون مسئولیت دارن و زندگی سخته ولی البته شیرین میخوان منصرف کنن،با عقل خودت برو جلو ،سرو سامون گرفتن خیلیم خوبه تا کی مجردی که چی بشه؟ زندگی بساز ولی با شناخت و مشاوره و....

خونہ داری ماشین چی شغلت چیہ اینا رو داری برو جلو وگرنہ ی جنگ اعصاب ھر روز تو سر کلہ زدنہ

از لحاظ مالی مشکلی ندارم ترس از جدایی و طلاق دارم از لحاظ اخلاقی هم خدایی خوبم ولی خب دوره زمونه یجوری شده آدم می ترسه چون بحث زندگیه

داداش گلم 

اول از همه به شرایط زندگیت نگاه کن

به اینده فکر کن

ببین میتونی از خرج یه زن رو بدی

ببین میتونی زندگی مشترک ایجاد کنی

ببین میتونی باهاش مهربون و خوب باشی یا خوش اخلاق

به جیبتم یه نگاهی بنداز اگر شرایطشو داری ازدواج کن اگر نداری دختر کم پیدا میشه که با شرایط معمولی سخت کنار بیاد

اگر میتونی اونو اولویت خودت قرار بدی ازدواج کن

اگر میتونین با اخلاق و رفتار هم کنار بیاین ازدواج کن

همیشه با هم سطح خودت ازدواج کن پولداری با پولدار 

متوسطی با متوسط

معمولی هستی با معمولی

ببین میتونی تو زندگی کنار بیای با داشتن ها با نداشتن ها

باید به طرف مقابلتم نگاهی بندازی🌹🌹🙂

نمیدونم کیا بودن چیا گفتن ولی وحشی اینجا زیاد داریم انگار که مثلا کارمند بانک و بقال سرکوچه و نونوا و راننده اسنپشونم خانمه و فقط اینجا ورود آقایون ممنوعه اینم مخوان اختصاصی کنن که نعوذبالله به گناه نیوفتن😂

ولشون کن اهمیت نده

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
از لحاظ مالی مشکلی ندارم ترس از جدایی و طلاق دارم از لحاظ اخلاقی هم خدایی خوبم ولی خب دوره زمونه یجو ...

خب قبلش میری مساورہ دیگہ چرا طلاق خدانکردہ 

مگہ بہ خودت موقعیتت شک داری 

استقلال مگہ نداری 

اره چرا بدهازدواج درست خیلیم خوبهکسایی ک میگن ازدواج بده و افکار منفی توجه نکنید ازدواج نکردن خودش ع ...

دقیقا شخصی بود میگفت پشبمونم چون حس میکنم پسرم و همسرم مزاحمم هستن ،با تلفن میحرفم میگن کیه یا کجا میری؟ یه جوری ازاد ی میخواست و میگفت ازدواج اشتباهه،در حالی که اشتباه تفکرات ایشون بود....

داداش منی زن نگیر پاک و سلامت زندگی کن ولی خفت ازدواجو قبول نکن

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
داداش گلم اول از همه به شرایط زندگیت نگاه کنبه اینده فکر کنببین میتونی از خرج یه زن رو بدیببین میتون ...

شرایط ام که اوکیه اخلاق هم خدایی خوبه اهل دود و رفیق بازی اینا هم نیستم ظاهری ام معمولی روبه خوب هستم ولی خب ترس از جدایی و طلاق دارم