2777
2789
عنوان

بچه هایی که پیام نور درس خوندن

94 بازدید | 14 پست

ی سوال، به نظرتون اگه کسی با استادای دروس عملی حرف بزنه میتونه سر کلاس شرکت نکنه، چون این کلاسا اجباریه برای همین منم فرصتشو ندارم شرکت کنم حالا نمیدونم استادا قبول میکنن یا نه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه ماکه استادان اکثرا قبول میکنن و ی سریا به خاطر سرکارو اینا نمیان ولی باید تکلیف عملی رو بهشون ت ...

جدی يعني به‌ات کنار میان، آخه میگن نمیدونم حضور در کلاس اجباری و ایناس منم میرم سرکار شرایطشو ندارم هي وقت و بی وقت مرخصی بگیرم اخه

جدی يعني به‌ات کنار میان، آخه میگن نمیدونم حضور در کلاس اجباری و ایناس منم میرم سرکار شرایطشو ندارم ...

آره میتونی جلسه ی اول شرکت کنی و با استاد صحبت کنی شاید باهات راه اومد و اجازه داد کلاسشو شرکت نکنی البته اگه سختگیر نباشه

به امید فردایی روشن 
پ چطوری قبول میشی🤣🤣

به سختی😑😂میدونی عملی خیلی کم برداشتم از اول، اونایی هم که برداشتم همه تئوری بوده سر هیچ کلاسی هم نرفتم، میترسم برم دانشگاه گم بشم😐😂

آره ولی معمولا میخوام ببینم خیلی دیگه إلزامية حضور توی کلاس؟

معمولا کلاس های عملی الزامی ان آره ولی تئوریا نه

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

آره میتونی جلسه ی اول شرکت کنی و با استاد صحبت کنی شاید باهات راه اومد و اجازه داد کلاسشو شرکت نکنی ...

امیدوارم بذاره دیگه باید درک کنن اوناهم، شاید یکی واقعا نتونه بره سرکلاسا

به سختی😑😂میدونی عملی خیلی کم برداشتم از اول، اونایی هم که برداشتم همه تئوری بوده سر هیچ کلاسی هم ن ...

🤣🤣🤣یعنی عاشق مدرکتم

روانشناسی اصلا عملی نداره من جی بگم که طراحی لباس میخونم

🤣🤣🤣یعنی عاشق مدرکتمروانشناسی اصلا عملی نداره من جی بگم که طراحی لباس میخونم

من یه دانشجو میشناسم تمام امتحاناتش رو از ما تقلب کرده و با ۱۰ پاس کرده بعد گاها با افتخار میگه چند تا مدرک دارم😂حالا روی صحبتم با استارتر نیست ولی خیلی برام عجیبه😅