2777
2789
عنوان

از دست شوهرم آرامش ندارم بهش شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 36 پست
خداروشکر الان بار میزنه هرروز که البته سفارش خود صاحب شرکت هم بود ولی شوهرم کلا اینطور جوگیر شده که ...

خانم متاهله؟ من تجربه مشابه داشتم😔😔😔

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدتون به این قضیه چیه ؟؟؟؟

هواستو جمع کن دیگه چی بگم از طرفی مجبورن همکاری داشته باشن باهم اما خب مواظب صمیمیت بیش از حدشون باش😔😔💔💔

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

شوهرم چت واتساپ پاک میکنه میگه نمیخوام همکارام بفهمن این خانم پشتمه چون قبلا با همکاراش درگیری داشته

خب مکه گوشیش میوفته دست همکاراش که متوجه بشن که با این خانم چت میکنه 😐😐

خب مکه گوشیش میوفته دست همکاراش که متوجه بشن که با این خانم چت میکنه 😐😐

میگه میترسم بیرون شرکت بریزن سرم چون قبلا اینطوری شده الانم همه روش زوم کردن چرا هرروز بار میبره

چی شد آخرش؟

شاید باورت نشه انگار معجزه شده بود قبل این که من مچشونو بگیرم کات کرده بودن بعدا که فهمیدم واعتراف کردخودش گفت متوجه شدم میخواسته ازم سوءاستفاده کنه منم گفتم من نیستم 

واتساپ چت میکنه بیشتر

تماس های واتساپ هم فکر کنم تو همراه من بندازه چون تو لیست تماس ها میاد........بهر حال اگر نمیتونی بیخیال بشی هر جور هست ته ماجرارو در بیار چون فکرش اندازه خود خیانت اذیتت می‌کنه