2777
2789
عنوان

اگه تجربه بارداری داری بیا

341 بازدید | 36 پست

سلام خانوما .

یه سوال ازتون دارم. ماه پیش یعنی شهریور ۲۵ ام پریود شدم . و چون یه پسر ۶ ساله دارم دائما جلوگیری می کنم .

ولی فقط ماه پیش روز ۱۵ پریود نزدیکی داشتم بدون جلوگیری ....

چند روز بعدش به مدت ۳-۴ روز سوزش معده شدید، کمی سرگیجه و گر گرفتگی داشتم که بعد چند رور خود بخود خوب شد ....

الان دو سه روزی مونده به موعد پریودم . امروز مهمون داشتم. موقع کار کردن توی ناف ام درد می‌گرفت و سفت میشد ..یعتی اطراف ناف ام احساس سفتی و سنگینی و کمی درد دارم . کشاله رانم هم کمی درد میکنه و  احساس میکنم بوی ترشیده و آشغال میاد .....

..یعنی ممکنه باردار شده باشم؟ آخه بارداری اولم مکافات کشیدم تا باردار شدم. دکتر هم رفتم آز ذخیره تخمدان دادم کم بود....

حالا با وجود فقط یکبار نزدیکی مراقبت نشده ممکنه باردار باشم؟ 

فردا بییبی بزنم نشون میده؟؟؟؟؟

ممنون اگه تجربه ای دارین بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله امکانش هست 😊 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

فک نکنم چون بعضیا یکی دوروز مونده به موعد علائم حاملگی و پریودی باهم دارن

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹