2777
2789
عنوان

پشیمونم از نامزدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 31 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هنوز عقد نکردیم صیغه محرمیت خوندیم چون یکی از آشناها فوت کرده عقدمون یکم افتاد عقب

اینا مسائل کمی نیست. 

بشین جدی باهاش صحبت کن ببین نظرش قطعیش چیه. 

بعد با مشاوره مشورت بگیرو دراخر خودت تصمیم گیرنده ای. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

همسرت چیکاراست؟خودت چی قبول شدی

همسرم کارمنده حقوقش خوبه 

خودش داره ادامه تحصیل میده توی دانشگاه خوب توی تهران و همش در حال رفت و آمده داره ارشد میگیره 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

دانشگاه فقط ۴ ساله که بعدا برات مثل یه خواب کوتاه مدتهزندگیتو خراب نکن

اینم درسته بله🤦‍♀️🤦‍♀️به نظرتون اگه نخوام برم سرکار مدرکم از کجا باشه خیلی مهمه؟خیلی دوست دارم برم سرکار دانشگاه خوب برم و زحمات بر باد نره ولی نمیخوام همه چیو بهم بزنم و خانوادمو ناراحت کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

مامایی

ببین ب هرقیمتی شده درستو بخون امیدوارم شوهرت ادا نیاد

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

من که خودم بهترین دانشگاه تهران مهندسی گرفتمالان میگم خدا رو شکر که نشد برم سر کاربا بچه خیلی سخته

اها. درآمد همسرم خوبه اصلا نیاز به کار کردن من نداره ولی اولش گفت هیچ مشکی ندارم الانم نمیگه نزو سر کار یا درس نخون میگه هر طور خودت میدونی اما اذیت میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

والا شوهر منم گفت سه سال شهرستانیم بعد برمیگردیم منم قبول کردم الان پنج ساله گرفتارم .هر هفته دوساعت باید بریم مرکز پیش خانواده ها .

تو هنوز عقد نکردی پس میتونی شرط کنی براش یک درس بخونی دو سر کار بری 

سه دوسال فقط شهرستان هستی صبر کنید تا آقا برگرده بعد عروسی بگیرید .اگه قبول کنی مق من گرفتار شدی

یا فاطمه زهرا#
اگه دوستش نداری تموم کن ولی اگه دوستش داری باهاش بمون درستم بخون . شهرستان هم بد میست اگه دانشگاه دو ...

بله هر دو جارو دولتی قبول شدم. به هرکس میگم میگه دیوانه ای دانشگاه خوب رو ول کنی شهرستان درس بخونی🤦‍♀️خودش اول گفت هیچ مشکلی ندارم خواستی برو مرکز استان اما مامانم باهاش حرف زد گفت با خودت باشه بهتره خیالمون راحته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

اینم درسته بله🤦‍♀️🤦‍♀️به نظرتون اگه نخوام برم سرکار مدرکم از کجا باشه خیلی مهمه؟خیلی دوست دارم برم ...

بعدالت خودت ناراحت میشی و ناراحتی تو برای هیچکس مهم نیست . 

مامایی رشته خوبیه از دستش نده

یا فاطمه زهرا#
تجربه خود من مصداق حرف این خانومهاون رویاهایی که از درس و دانشگاه تو ذهنته تو واقعیت خبری ازش نیست

بله منم میگم شاید بهم بزنم به خاطر درس بعد پشیمون بشم چون خیلی شرایطش خوبه و آدم خوبیه 

از یه طرفم زورم میاد خودش داره ارشدش تو بهترین دانشگاه تهران میگیره بعد من اینطوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

اینا مسائل کمی نیست. بشین جدی باهاش صحبت کن ببین نظرش قطعیش چیه. بعد با مشاوره مشورت بگیرو دراخر خود ...

بله درسته خیلی ممنون🤦‍♀️منم میترسم بعدنم باز سر مسائل دیگه به مشکل برخوریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس