2777
2789

دخترم سه سالشه چن ماهیه ناخناشو میخوره بردم دکتر گفت استرس داره یجوری مشغولش کن اتجام نده هرکاری میکنم از یادش نمیره کسی اینجاهس بچه ش این مشکل و داشته یا داره؟اگه هس بگین چجوری خوب شده؟

لایک نکن مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کنید فضای خونتون رو از تنش خارج کنید و به بچه استرس ندین 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

من اینجوری بودم، البته خون نمیومد

استرس داشتم افتضاح

دارو مصرف میکردم

کلاس شیشم دیگه بدم اومد از ناخنام

دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیه‌ای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂‍↔️متوجه شدم شناساییم کردی، سوتی دادی😉😄کاش نجاتم بدی🥺😔🖤کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫کاربر الحجاب زن نما هستش، درخواستشو قبول نکنید، دنبال کثافتکاریه🤦🏻‍♀️نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو می‌پویم، بگو کجاییی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنننننم❤️

پسر من تازه رفته تو ۶ سالگی مداوم ناخن هاشو میخوره .من مدام میگم نکن .ولی فایده نداره .تو زمانی که استرس داره اینکارو نمیکنه فقط وقتی مشغول تلوزیون هس اینکارو میکنه من دکتر نبردم ولی سرچ کردم دیدم گفته اگه زمان استرس اینکارو میکنه باید پیگیری کنی .داروخانه یه دارویی داره به اسم تلخک میزنی نوک انگشتاش هر وقت کرد دهنش تلخ میشه یه هفته یه دو هفته انجام نده دیگه عادت از سرش میشه .خودم هنوز امتحان نکردم

چرا اینقد استرس داره بچه ی سه ساله؟؟زیاد دعواش میکنین؟خودتو همسرت بحث دارین؟پیش کسی تنها میمونه؟؟

من باخانواده ی شوهرم زندگی میکنم پر جمعیتیم بامادرشوهرم خیلی بحث ودعوا داریم

لایک نکن مرسی
من اینجوری بودم، البته خون نمیومداسترس داشتم افتضاحدارو مصرف میکردمکلاس شیشم دیگه بدم اومد از ناخنام

خوب شدی؟ از چی استرس گرفتی؟

لایک نکن مرسی
پسر من تازه رفته تو ۶ سالگی مداوم ناخن هاشو میخوره .من مدام میگم نکن .ولی فایده نداره .تو زمانی که ا ...

من تلخکم زدم براش عین خیالش نیس باز میخوره

لایک نکن مرسی