2777
2789

بچه ها سر موضوع پسر بزرگم ک از زن اول شوهرمه دعوای بزرگی شد مادرشوهرم ب پسر کوچیکم فش داد الان من و پسر کوچیکم تحویل نمیگیره با شوهرم و پسر بزرگم حرف میزنه بنظرتون ب شوهرم بگم وقتی ب ما فش داد و اینا تو چرا باز حرف میزنی یا نگم😐😐

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال.کشش نده .اون تقصیری نداره.از خودت زدش نکن

اخه خودش میگف من تا اخر عمرم با اینا خوب نمیشم و فلان امشب تعجب کردم😐

نگی بهترهقهر باش و از زندگی لذت ببرمادرشه نمی تونه بزاره کنار که، پس شروع نکن که بازنده ای

یعنی فقط ما اضافه ایم🤦‍♀️

عصابم خورده امشب با هم حرف میزدن راحت ازونورم ب من فش میده مامانش نمیدونم ب شوهرم بگم یا ن

اینا درست نمیشن 

من با جاری دعوا م سده بود اونم اون مقصر بود و توهین کرده بود بعد شوهرم با جاری گرم می گرفت

عصابم خورده امشب با هم حرف میزدن راحت ازونورم ب من فش میده مامانش نمیدونم ب شوهرم بگم یا ن

بستگی به شوهرت داره ولی از اونجایی که اغلب مردا یا دخالت نمی کنن و یا طرف مامانشون‌ ریسکیه به خصوص اینکه ممکنه بین دو تا پسرت فرق بزارن و اختلاف ایجاد بشه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

شما کی باشی که بگی با مادرش حرف بزنه یا نه؟فقط خودتو سبک می‌کنی😐

من همسرشم وقتی اون ب من میگ با فلانی رفت و امد نکن من خوشم نمیاد ب حرفش گوش میدم اونم باید بده 😐😐