2777
2789
عنوان

همسایه بی شخصیت

225 بازدید | 11 پست

سلام 

ما طبقه بالاییمون یه خانواده هست و زن و دختر خیلی حسود هستن زنه دخترشو جوری تربیت کرده که مثل خودش حسود و بی ادبه افاده ایه من هیچ مشکلی باهاشون ندارم اصلا حتی دو کلام تا الان باهم حرف نزدیم که بگم حتما حرفی زدم ناراحتش کردم حتی نمیشناسم ولی این خانم هر وقت منو میبینه چپ چپ نگاهم میکنه تیکه میندازه منم هیچی بهش نمیگم تا اینک امشب دخترش و خودش چپ چپ نگام کردن رفتم رو در رو نگاشون کردم گفتم مشکلتون بامن چیه هیچی نگفتن رفتن یکم اون ور تر زنه به دخترش گفت روانیه دیگه روانی من باز گذشتم ولی خیلی ناراحتم بنظرتون دیدمش چه جوابی بهش بدم من آدمی اهل دعوا نیستم نمیدونم چی بگم لطفا راهنماییم کنید

بگوروانی ۷جدوآبادته زنیکه کولی حسود.خودت کم بودی یه کوته دیگه عین خودت تحویل جامعه دادلی.یه باردیگه فقط یه بار دیگه منوحالت گوهخورانگاه کنی خشتکتوبه سرت می پیچم.باهمسرم میایم دم واحدتون پیش شوهرت عوضی بازبونت برات کروات درست میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر بعضیا خیلی بی فرهنگن 

ما خونه مون ویلایی هست و خونه ها نزدیک همه 

دیشب باشوعرم دعوامون شد و داد بیداد به اندازه سه چهار دقیقه 

گفتم نمی تونم تحملت کنم .میرم بیرون 

لباس پوشیدم و کفش های پسرم پوشوندم  در رو‌که باز کردم دیدم یه خانم میانسال سمت راست خونه مون وایساده گوش می‌کنه 

یه پسر نوجوان هم سمت چپ😕

هیچی به ذهنم نرسید بهشون بگم ینی مغزم خسته بود 

شاید مدل چشاشون اونشکلیه چرا همچین میکنی نه پشت سرت حرف زدن‌نه جلوت

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
بیخچال عزیزم اگ جواب میدادی اونم جواب میداد بدتر اعصابت خورد میشد بسپار ب خدا

اره گفتم قضاوت نکنم شاید یه درصد اشتباه میکنم 

و اینکه ترسیدم شوهرم بیاد بیرون دعواشه بدتر آبرو ریزی شع

اره گفتم قضاوت نکنم شاید یه درصد اشتباه میکنم و اینکه ترسیدم شوهرم بیاد بیرون دعواشه بدتر آبرو ریزی ...

بیخیال عزیزم انگار چیزی نشده اعصابتو با این چیزای بی ارزش خورد نکن دنیا دو دو روزه