2777
2789
عنوان

تیکه خالم

139 بازدید | 6 پست

آقا من دانشگاه دولتی قبول شدم روزانه رشته مهندسی 

بعد دختر خالم بعد کلی خرج رفت آزاد اونم شیمی کاربردی کاری ندارم به اینک منم چقدر تبریک گفتم.... خالم برگشته گفته الان هرکی از زمین پامیشهدانشگاه میره دانشگاه رفتن اونم دولتی هنر نیست و دخترم میتونست بره من نزاشتم عصر آبجیم بهم میگ اره تو بیشعوری و اون شعور داره و.....

من فقط میخوام ی استوری بزارم بسوزه 

ی تیکه بندازم فقط راهنماییم کنید لطفا 

استوری رو بیخیال

دفعه بعد که خالتو دیدی بهش بگو

از اول تا آخر از هوش و ذکاوت دانشگاه دولتیا بگو و بگو که دانشگاه آزاد فقط برای اونایی هست که دنبال درس نیستن و فقط می خوان بگن دانشجو هستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استوری رو بیخیالدفعه بعد که خالتو دیدی بهش بگواز اول تا آخر از هوش و ذکاوت دانشگاه دولتیا بگو و بگو ...

خالم کرج نشین دخترشم با من همسن یعنی دوره دلم میخواد بچزونمش چون امشب فقط دارم گریه میکنم 

خالم کرج نشین دخترشم با من همسن یعنی دوره دلم میخواد بچزونمش چون امشب فقط دارم گریه میکنم

صبور باشه آدم عاقل و باسیاست صبر می کنه و به جا جواب میده

بعد هم، خودت میدونی فقط از رو کمبود و حسادت این حرف رو زده. به جای اینکه خوشحال باشی که بهت حسادت می کنن و دوست دارن جای تو باشن چرا ناراحتی

صبور باشه آدم عاقل و باسیاست صبر می کنه و به جا جواب میدهبعد هم، خودت میدونی فقط از رو کمبود و حسادت ...

اخه تو نمیدونی آبجیم چیا گف انگار رشته من به درد نخوره

اخه تو نمیدونی آبجیم چیا گف انگار رشته من به درد نخوره

خب خودت که میدونی بقیه مردم که میدونن. 

دو نفر یه چرتی گفتن اینقدر بهم نریز

از قصد اینکارک کردن حال تو رو بگیرن زیاد حال نکنی

بیخیال باشه به وقتش بشورشون

وقتی تو قدرتی باید حالت خوب باشه