2777
2789
عنوان

سهمیه هیئت علمی در کنکور

610 بازدید | 12 پست

یکی از فامیلامون استاد دانشگاهه توی اصفهان و عضو هیئت علمی هم هست،دخترش رشته داروسازی دانشگاه تهران قبول شده و دلیلی شده برای تو سری خوردن دخترخاله ی من که آزاد قبول شده،میخاستم بدونم آیا سهمیه دارن این افراد یا واقعا خودش قبول شده؟

واقعا برام مهم نیست ولی میخام در دفاع از دختر خالم این سوال رو بپرسم که کسی باز خواست چیزی بگه جوابشونو بدم😑🤦🏽‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی یک نفعی داره براشون چون پسر عمو من درس خوب نبود دندون شیراز اورد

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

من شنیده بودم از ایثارگری و جانبازی هم بیشتره،مطمئنید؟

اره مطمئنم

روی رتبه تاثیر نداره اصلا

فقط میتونن راحت انتقالی بگیرن

اگه تاثیر داشت که من هرجور شده بابامو میفرستادم بره هیئت علمی بشه و من سهمیه بگیرم

یادمه استاد ما رفت دانشگاه تهران قبل کنکور دخترش که هر جت دخترش قبول شد بتونه بیارتش تهرانولی اون اس ...

ایشون فقط استاد داشنگاه نیستن،عضو هیئت علمی هم هستن بخاطر همین شرایطش یکم متفاوته

ایشون فقط استاد داشنگاه نیستن،عضو هیئت علمی هم هستن بخاطر همین شرایطش یکم متفاوته

متوجهم اگه دخترش دانشگاه اصفهان قبول شده بود آره

میتونه بیاره شهری که خودش هیات علمی هست

نه هر شهر یا هر رشته ای