2777
2789

بی بی چک مدیکور ویور روژان زدم دو سه روز به موعدم مونده هر سه منفی شدن  هر کدومو  انداختم اشغال بعد دو سه ساعت که دوباره شک کردم رفتم دیدم مثبت شده بود 

تو رو خدا به دادم برسین خانما چیکار کنم بچم چهل روزه فوت شده از لحاظ روحی دااااغونم بچه نمی‌خوام 

امیر❤️

خداصبرت بده انشالله 

شاید هدیه و دلجویی خداست برات بااغوش باز بپذیرش 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جسارتا شما که روحیتون بده بچت فوت کرده چه جوری رابطه جنسی دارید؟!

یک بار رابطه داشتم به اصرار همسرم اونم حتی بعدش قرص اورژانسی خوردم ولی الان حالات بارداری قبلیمو دارم دقیقا

امیر❤️

منفی هست 

بعد سه تا پنج دقیقه اول صحیحه بعدش نه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزم ببخشید مگه دخترتو تو خواب شبا چک،نمیکردی؟ چی شد

وسط روز فوت شد عزیزم 

یاد آوریش خیلی برام تلخه فعلا پزشکی قانونی جوابش ای ام اس نشده ولی خفه شد و هر چقدر تلاش کردم نفسش نیومد

امیر❤️

خداصبرت بده انشالله شاید هدیه و دلجویی خداست برات بااغوش باز بپذیرش

قرص اعصاب میخورم هر شب تا اونو نخورم خوابم نمی‌برد لرزش دست و پا پیدا کردم 

اصلا نمیتونم به بارداری فکر کنم 😭😭😭

امیر❤️

وسط روز فوت شد عزیزم یاد آوریش خیلی برام تلخه فعلا پزشکی قانونی جوابش ای ام اس نشده ولی خفه شد و هر ...

الهی بمیرم عزیزم خدا کنه باردار باشی فکر میکنی سخته دوستم شرایط شمارو داشت اومدن نینی حالشونو دگرگون کرد از شادی. باز خدا و شکر کن شوهرت چیزی نگفته بعضیا زجر  حرف شوهر و خانوادشم،تو این شرایط دارن

قرص اعصاب میخورم هر شب تا اونو نخورم خوابم نمی‌برد لرزش دست و پا پیدا کردم اصلا نمیتونم به بارداری ف ...

خداخودش کمکت کنه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
قرص اعصاب میخورم هر شب تا اونو نخورم خوابم نمی‌برد لرزش دست و پا پیدا کردم اصلا نمیتونم به بارداری ف ...

منم اول امسال همین جور بی بی چکم اولش منفی بود بعدش هاله انداخت و باردار بودم و سقط کردم 

اگر شرایط نداری حتی اگر باردار بودی سقط کن