2777
2789
عنوان

این حجم از ازادی برای من عجیبه

212 بازدید | 19 پست

من خانوادم نسبت به خیلی از خانواده ها روشن فکر ترن ولی  ی چیزی برام خیلی عجیبه از دوستم...

نامزد هست (یعنی چیزی بینشون نبست فقط حلقه و صیغه )

ولی تا ۱ شب با نامزدش هرشب بیرونه😐

درحدی که پدر پسره شاکی شده گفته شما بینتون عقد و نکاح نبست و شب خطرناکه برین بیرون ولی قبل ۱۰ دلیلی نداره بیرون باشبن

یا با اینکه نامزد هستن ،دختره با خانواده پسره لبزون شهر میخابن (خانواده دختر همراهش نبست دختر تنهاست)

دیگه اینا خیلی آزادن چه معنی داره😐🤦🏻‍♀️

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من تو عقد بودم داداش عنم می گفت حق نداری با شوهرت بیای خونه بابا 😊💩

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

حالا من یه چیزی بگم لیزر شی😐

دوست خواهرم و خانواده خودش و همسرش به شدت مذهبی هستن. اینا قبل عقد صیغه محرمیت خوندن قرار شد حدود یک ماه بعدش عقد رسمی انجام شه. یه شب اینا بیرون بودن پسره دختره رو رسوند و رفت خونشون موند و خوابیدن تو یه اتاق😐😐😐😐و تا عقد هر شب یا شب درمیون خونشون میخوابید با دختره😐😐😐😐😐واقعا اگه از زبون خود دختره نمیشنیدم باورم نمیشد😑

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

منو همسرمم نامزد بوديم تا ٥ صب بيرون بوديم فقطم صيغه بوديم يعني خيلي ازادي بوده؟😐تا بعد عروسي هم را ...

محرم بودین دیگه 

رابطه هم میداشتی اوکی بوده

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

چقد ادا اطفار در میارید فقط ایرانه که انقد مردمش عقب موندن تهشم موجب ازدواجایی میشه که اصن رو هم شناخت ندارن و همو نمیشناسن فقط همو بدبخت میکنن 

خب اگه بیرون نرن چجوری همو بشناسن؟ این حرفای چرت و پرت چیه تو رو خدا بسه بابا

منو همسرمم نامزد بوديم تا ٥ صب بيرون بوديم فقطم صيغه بوديم يعني خيلي ازادي بوده؟😐تا بعد عروسي هم را ...

خدایی برای کسی که ۳ ماه اشنا بودن دوره اشنایی داشتن 

ازدواج سنتی بنظرم جالب نیست چون بعد ها خانواده شوهره پشت خودش حرف میزنن صیغه هم پدر بزرگ دختره خونده بود درحد دست همو بگیرن 😑

صیغه ن دیگه ، صیغه نباشن یه چیز میگین ، صیغه باشن یه چیز دیگه ، چیکار مردم دارین ، هر کی یه فرهنگی د ...

همونو بگو انگار قراره از رو هوا یهو همو بشناسن اگه بیرون نرن و پیش هم نباشن