2777
2789
عنوان

با کابینت کاره بحثم گرفت صب

214 بازدید | 22 پست

چون تند حرف زد 

۵ تومن بیعانه هم داده بودم بعد ب شوهرم زنگ زد ک میشع برای کارای کابینت با شما در ارتباط باشم ن خانومتون

شوهرمم گفته هم کاره خانومم من درگیر کارم

وقتی اینا رو گف منم پیام دادم ب کابینت کاره گفتم کنسله بیعانه رو واریز کنین

بعد سه چهار ساعت همکارش بهم زنگ زد ک ما کلی زحمت کشیدیم برای طراحی ک هزینه ای هم بابتش نمیگیریم 

سوتفاهم شده خسته بودن ی چیزی گفتن شما ببخشید بیاین طرح رو ببینین کنسل نکنین حیفه کار ما خیلی خوبه

(اینو راست میگه خیلی کارشون تمیزه)

گفتم فردا میام اما احتمالا کنسل کنم چون خوشم نیومد از رفتارش ی جوری جواب میدن ک انگار مجانی میخوان کابینت بزنن هزینه میکنیم خق داریم سوال بپرسیم خلاصه همکارش خیلی عذر خواهی کرد

به نظرتون کنسل کنم یا بگم همینا کارو انجام بدن میترسم لج بیفته کار خوب تهوبل نده؟

ن خوب انجام میده نمیاد اعتبارش زیر سوال ببره 

شماهم با همکارش صحبت کن به اون محل نده 

کنسل نکن 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن خوب انجام میده نمیاد اعتبارش زیر سوال ببره شماهم با همکارش صحبت کن به اون محل نده کنسل نکن

مشکل اینجاس ک اصل کاری همینه  اون همکارش کارای دیگه رو میکنه 

یعنی نمیاد کار بد تهویل بده؟ بخاطر امروز

مشکل اینجاس ک اصل کاری همینه اون همکارش کارای دیگه رو میکنه یعنی نمیاد کار بد تهویل بده؟ بخاطر امرو ...

ن بابا خاطرت جمع کی میاد آب وشو ببره الکی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت