2777
2789

دوستان من بخاطراینکه اصلاشوهرم علاقه نداره به ناخن کاشتن وفروهایلات و...تاحالا انجام ندادم

نهایت رنگ زدم یامش

الان سفرهستش ومن میخام دریک اقدام انتحاری اینکاراروکنم

میشه بگید

ناخن کاشتن دردسری واسه کارای روزانه داشته یانه؟بچه های کوچیک دارم موقع شستن اذیت نمیشن؟ بعدیهومیشه کندش اگه نخاستم

الان فرمدهس یانه؟موهام تاسرشونمه

فرراهم میشه زودتراز۶ ماه برگردوندبه حالت اول؟

هایلایت خوبه یارنگ ومش یا دکلره فقط؟

بگین تروخدا یکساله درست نرفتم بیرون ازخونه

نمیدونم چی به چیه

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت شاكي نشه مهشيد جون

بشههههه😢😢

خسته شدم بخدااااا

بچه داری ۲۴ساعته وکارخونه دلم یه تنوعی میخاد

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

عزیزم الان کاشتن دردسره بهتره نکاری

زندگی دنباله ای از تغییرات خود به خود و طبیعی است. با آن ها مقاومت نکن که تنها باعث ایجاد غم می شود. بگذار واقعیت واقعیت باشد. بگذار چیزها در مسیری طبیعی در هر جهت که می خواهند به جلو حرکت کنند.

نظر شخصیم اینه که ناخنای خودتو بزار بلند شن... من اصلا با ناخن مصنوعی یا کاشت راحت نیستم.. مخصوصا بچه کوچیکم داری سختت میشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

عزیزم وقتی ناخون میکاری، باید مراقبت کنی، میتونی به ناخون کار بگی برات کوتاه بزنه...تا مشکلی پیش نیاد برات و زود نشکنه..

بعدم خودت نمیتونی بکنی، چون زیرش چسب مخصوص میزنه..

مراقبم باش قارچ نگیره برات دردسر شه..

پیش ی حرفه ای برو

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
عزیزم الان کاشتن دردسره بهتره نکاری

بخاطربچه منظورتونه؟

وقتی. شوهرت خوشش نمیاد وعلاقه نداره/:

چرامیخایی اینکارو کنی؟؟ وقتی اومد خونه 

بدتربدش میاد-__- تا سوپرایز بشه/:

ناخون دگ مد نیس/: مسخره شده/:

فرمو هم بدنیس ولی موهات وداغون میکنه!

باید بعدش پسرونه پسرونه کوتاه کنی/:

اصن ارزشش ونداره ... واینکه به هرکسی نمیاد):

وباید ینفرحرفه ای اینکارو کنه وگرنه موهات میسوزه.. 

رنگ موهم الان ساده مده مخصوصن پرکلاغی .. موهای لخت وباز وشینیون گردن الان مده .. وبافت مو .. بهتره براتنوع بافت موبزنی .. 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!!