2777
2789

امروز عصر رفتیم خونه ی عمه ی بزرگم ما و عموم و عمه دیگه ام و دخترا شون و... هم دعوت بودیم ب صرف شام

توی اوم جمع تنها دختر مجرد من بودم همه ی دخترای هم سن و سال و کوچیکتر از خودم ازدواج کردن من ۲۵ سالمه و مشغول ب تحصیل و کار هستم نام کاربریمم بخاطر عشقمه هنوز همسرم نشده

از اول مهمونی عمه م ک هر دو دختر ۲۵ و ۲۱ ساله ش متاهلن ب من کنایه میزد 

ک چقدر درس میخونی پس کی ازدواج میکنی سنت زیاد شده طراوتت کم‌شده 😐 و ازین دست صحبتا 

اگه هستید بگم ادامشو چون زیاده

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

طراوتت کم شده؟ 

مگه خونه شوهر طراوت میدن؟؟؟

چه جمله خنده داری

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش صبوری کردم و با لبخند و... جواب خاصی ندادم 

تو جمع گفت بسه کم درس بخون کسی با درس ب جایی نرسیده ( من وکیلم )

دیگه داشت زیاده روی میکرد ک کاملا خونسرد بهش گفتم عمه جان من معمولا ادم صبوری نیستم اما امشب درمقابل حرفاتون خیلب صبوری کردم ، اینکه من همه چیزمو گذاشتم پای تحصیل و کار و پیشرفتم ب کسی ارتباطی نداره 

همونطور ک دختر شما سوم دبیرستان با دوست پسر بیکارش ازدواج کرد ب من مربوط نیست !

اینو ک گفتم میخکوب شد یکم داد و بیداد کرد بعدم پاشد ک بره بقیه جلوشو گرفتن 

الانم رفته تو اتاق بیرونم نمیاد 

بقیه تو حیاطن

منم تنهایی نشستم تو پذیرایی دارم میوه میخورم 

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
بوگو

گفتم

ناراحتم از واکنشم 

اما خب منم تحملی دارم ، چرا ادما حد خودشونو نگهنمیدارن ک ما هم واکنش نشون ندیم

لایک

گفتم

تو هم هروقت عمه ات اینارو گفت بگو  والا خوشبحالم من که الان راحتم البته درس خوندن خیلی سخته کار هرکسی نیست(یه لبخند ملایم هم بزن)

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خوبش کردی هر چی گفتی نوش جونش

ناراحتم از واکنشم