2777
2789

وای نفسم بالا نمیاد دارم میمیرم یه وجب بچه داره منو میکشه . اخه چیکار کنم به هرکی میگم میگه به اقتضای سنشه فقط صبح تا شب بهونه میاره زار میزنه . چرا ندادی بشقابو من بیارم یا مثلا میگه من میخاستم تلویزیونو خاموش کنم ازاول باید روشن کنم دوباره خاموش کنه خودش . همش زار میزنه زار میزنه هرگاری خواست باید همون لحظه انجام بشه از ساعت ۳بعدازظهر تاالان یه سره زار زده غذا رو میدادی من میبردم کارتونم از اول اومد اون قسمتش رفت صداش کمه صداش زیاده همه اینارو با گریه و داد و بیداد گفته فقط بهونه میاره فقط بهونه .والا همش توجه میکنیم بهش کمبود محبت نداره والا بلا 😭

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون هی به سازش می رقصی و راه باج گیری لزت رو پیدا کرده بازیت میده

جدی باش اهمیت نده

به حرفاش گوش نکن به گریه هاش هم اهمیتی نده

باید متوجه بشه نمیتونه بازیت بده و کاراش روت اثری نداره

بچه ها خیلی بازیگر تر از چیزی هستن که فکرش رو بکنی

همین که بفهمن نقطه ضعف داری شروع می کنن سواستفاده و بازی دادنت

دیروز یه تاپیک در مورد رفتار درست یه مادر زدم اون رو بخون

مادر و پدر باید توی تربیت بچه مقتدر باشن شما قتدار نداری

این اقتدار باید حتی توی تن صدا و میمیک صورت و زبان بدن هم باشه

وقتی مادر میگه نه،وقتی میگه نمیشه نباید شل بگه نمیشه نباید با خنده خنده بگه نباید با شونه افتاده و نگاه زیر بگه

باید محکم باشه،نه داریم تا نه،نمیشه داریم تا نمیشه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
یا خدا آدم دیوونه میشه

بخدا الان یه لحظه احساس کردم دارم میوفتم از حرص انگار دیوانه شده قشنگ صبح تاشب زار میزنه بهونه گیری میکنه پرخاشگری میکنه باید بزارمش مهد

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
چون هی به سازش می رقصی و راه باج گیری لزت رو پیدا کرده بازیت میدهجدی باش اهمیت ندهبه حرفاش گوش نکن ب ...

من بعضی وقتا اقتدار دارم وقتی گفتم یه چیزی رو نمیدم نمیدم ولی اینم خیلی سمجه فقط انقدر گریه میکنه روانیم میکنه ولی وقتی مثلا میگه میدادی من میبردم میبرم ازاول میدم بهش که ول کنه یا خودشو میکشه غذارومن هم بزنم یا غذا رو من بکشم  میگم اگه یه وقت ندم بهش اعتماد بنفسش میاد پایین ولی الانم احساس مسکنم دیگه زیادی اعتماد بنفس کاذب پیدا کرده . اره بازیم میده اینو درس میگی . مثلا الان یه جای کارتونش دختر یه کوچولو سرفه میکنه صدای تلویزیون خیلی باید زیاد باشه که اوند بشنوه همیشه تواون قسمت گریه میکنه خودشو میکشه که ندیدم ندیدم از اول منم هی میزنم از اول میاد دوباره نشنوه گریه میکنه

چند سالشه اگه بین ۳ تا ۵ سال هست طبیعیه . یه مدت دو سه روز در هفته بزارینش مهد بفهمه کل دنیا حول ...

میدونی اخه پارسال گذاشتم دیوونه شد خیلی وابسته اس بهم همش گریه کرد یه ماه مدام اونجا رو گذاشت روسرش استرس کشید میگفت من نمیرم به زور میبردمش دیگه یه ماه بعد نبردم الان سه سال و نیمشه

اگه من جات بودم حتما چند جلسه با مشاور کودک حرف میزدم

باید صد در صد برم

چند سالشه؟؟؟؟سن رو بگو عزیزم کمکت کنم❤️❤️

سه سال ونیم عزیزم . خوشحال میشم کمک کنی