2777
2789
عنوان

میگرن عصبی😭😭

99 بازدید | 8 پست

دوستان مادرم تقریبا ۳ هفته میشه سردرد شدید داره میگه ضربان میزنه دکترم رفتیم با مسکن ۳ چهار ساعت خوبه بعد دوباره شروع میشه عکس و کلی کار دیگه انجام دادیم میگن میگرن عصبی داره😔😔کسی راه درمانی سراغ داره لطفا کمک کنید ثواب داره 

سلام عزیزم 

بخور اکالیپتوس

و سرم بره بزنه خیلی خوبه 

گشنگی تشنگی کم ابی بدن هم باعث سردردمیشه 

منم میگرن عصبی دارم گاهی ب قدری شدید میشه دلم میخاد سرمو بکوبم دیوار موهامو میکشم این مواقع سرم میزنم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
سلام عزیزم بخور اکالیپتوسو سرم بره بزنه خیلی خوبه گشنگی تشنگی کم ابی بدن هم باعث سردردمیشه منم میگرن ...

مرسی عزیزم مادرمم اینقدر سرش درد میکنه میگه ای کاش سنگی بزنم اونجا های که درد میکنه خیلی عذاب میکشم دردش میبینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم مادرمم اینقدر سرش درد میکنه میگه ای کاش سنگی بزنم اونجا های که درد میکنه خیلی عذاب میکشم ...

🥺اره خیلی وحشتناکه 

با نوافن اروم نمیشه؟؟

بهتره الان ببرین سرم وصل کنه من زمینو زمانو چنگ میزنم گریه میکنم خیلی وحشتناکه دردش درک میکنم 

چندماه پیش رفتم زیرسرم چندتا پرستار بزور نگهم داشتن تا اروم بشم مادرمم از یطرف ماساژ میداد سرمو🥺جیغ و داد میزدم سرمو میکوبیدم دیوار

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
🥺اره خیلی وحشتناکه با نوافن اروم نمیشه؟؟بهتره الان ببرین سرم وصل کنه من زمینو زمانو چنگ میزنم گریه ...

با نوافن چند ساعت خوبه بعد دوباره شروع میشه میگه خسته شدم اینقدر مسکن خوردم 

یه کم پودر فلفل سیاه رو با چند قطره ابلیمو خمیر کن یه خنیر شل مث ماست بمال کل پیشونی و شقیقه هاش یه دستمال کاغذی هم بذار روش که وقتی خشک شدن نریز تو چشماش با همینا یک ساعت جای تاریک بخوابه برای من که جواب میده 

عزیزم انشالا مادرت خوب شده باشه منم میگرن عصبی دارم و عید شدیدا فعال شده بود و مرتب سردرد وحشتناک و نبض شدن قسمت شقیقه ،حساسیت شدید به نور و صدا خلاصه اخر عید رفتن متخصص مغزو اعصاب با نوار مغز و چیزای دیگه تشخیص داد به من گفت ماهی دریایی ،پنیر فقط در صورتی که خودم درست کنم اونم نهایت ۷ روز بیشتر نمونه ،فلفل ،سیر خام ،بوهای تند برام ممنوع و مسکن پینوا برای زمان درد داد و ۳ قرص دیگه که الان یادم نیست من ۱ دوره کامل مصرف کردم و الان فقط گاهی سردرد دارم و مثل قبل همیشه سردرد نیستم فقط پینوا وقتی سردرد دارم میخورم و همیشه تو همه کیفام یه بسته همراه ندارم 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
عزیزم انشالا مادرت خوب شده باشه منم میگرن عصبی دارم و عید شدیدا فعال شده بود و مرتب سردرد وحشتناک و ...

ممنون عزیزم الان خوبه خداروشکر اسم داروهاش یادم نیست 

خدا همیشه سلامتی بده الحمدلله که شما هم خوبین