2777
2789

امروز امتحان فیزیک داشتیم معلم هم خیلی سریع برگه ها رو تصحیح کرد بعد به من داد 15 درصورتی که من همه رو درست نوشته بودم خلاصه برگه همکلاسیمو که 20 شده بود گرفتم تا جواب درست  اشتباه هام رو وارد کنم (اینم بگم من امتحان رو با خودکار آبی دادم جوابی که داشتم بعدش وارد میکردم با مداد بود) همینطور که داشتم می‌نوشتم متوجه شدم جواب من و دوستم یکی هست ولی به من نمره نداده رفتم به معلم گفتم آقا من اینارو نوشتم شما نمره ندادی معلمم برگمو دوباره تصحیح کرد شدم ۱۹/۵ الان این فکر می‌کنه من از رو این نوشتم به کل کلاسم میگه این از رو من نوشته اونا هم مثل گا*و ها باور میکنن برگمم ن خود خوردگی داره نه هیچی بعدم با مداد وارد کردم 

اذیتم میکنه همش

سلام دخترررررررررررم با تشکر

هنوز میگی دوست که 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال هیچ اهمیتی برات نداشته باشه

امیدوارم زودتر درست تموم شه

بچه های مدرسه همشون رومخ و لول پایین

این اتفاق هم برای من افتاد یسری

از طرفه یه ادمی که پدر مادرش سر نمره‌ی خوب دیوونش کرده بودن

اونم همش میخواست عقده‌ش رو سره اینو و اون خالی کنه

تو بهتره اهمیت ندی به همچین کسی

اعصاب خودتم بهم نریز سره این چرت و پرتا دختر

بیخیال هیچ اهمیتی برات نداشته باشهامیدوارم زودتر درست تموم شهبچه های مدرسه همشون رومخ و لول پاییناین ...

مرسی واقعا به شنیدنش نیاز داشتم

سلام دخترررررررررررم با تشکر